Thursday, September 15, 2011

Pengalaman Homoseksual

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Entry yang lepas pasal Homoseksual : Kehendak atau Ketentuan... so entry hari kita akan menyingkap pengalaman seorang remaja yg pernah terjerumus dalam kancah homoseksual ini... Iejam akan mengenali insan yg sudi berkongsi cerita pengalaman beliau ini dgn nama Adam...



Ini merupakan kali pertama Adam berkongsi pengalaman hidup Adam dgn org laen... Apa yg berlaku dalam hidup Adam merupakan kekhilafan diri Adam sendiri... Adam sendiri tidak sedar bila Adam menyimpan perasaan untuk menyayangi insan sejenis ini... Apa yg Adam boleh ceritakan adalah kronologi hidup Adam bermula dari hari terakhir persekolahan di sekolah rendah... detik bermulanya eksplorasi Adam dalam dunia dipanggil seks...


Hari terakhir persekolahan di sekolah rendah memang tidak pernah Adam lupakan... Kami semua tidak lagi belajar cuma hadir untuk mengucapkan selamat tinggal kepada rakan2 serta cikgu2 yg disayangi... Adam seperti biasa... menjalankan aktiviti persekolahan dgn meronda ronda sekitar sekolah... Selepas tu, Adam ke tandas mahu membuang air kecil... serta mencuci muka kerna hari panas... saat tu kawan Adam dikenali sebagai Am masuk ke tandas dan membuang air kecil... setelah dia membuang air kecil.. Am membawa Adam ke blakang sekolah berhampiran makmal KH.... Am bermasturbasi di depan Adam, malah meminta Adam membantunya... Adam yg masih naif dalam bidang ni melihat segala perbuatan Am itu...



Kejadian tu tidak pernah lekang dalam fikiran Adam... Selepas tu, Adam berjaya ditempatkan di sekolah pilihan Adam, sekolah elite cuma berjantina lelaki sahaja... di sinilah segalanya mula berubah bagi Adam... di kelas Adam sering diusik secara seksual oleh rakan2... walaupon tidak serius tetapi sedikit menganggu fikiran Adam... ada rakan2 sekelas, lebih terbuka mengenai seks... berceritakan video lucah, berkongsi cerita seks serta terbuka mempertontonkan 'barang' mereka...


Dalam kelas tu, ada seorg kawan yang diberi nama Awie... mempunyai paras rupa serta baek orgnya... sering membantu Adam bila diusik oleh kawan2 nya... oleh kerana kebaikannya, Adam tidak menyedari bahawa Adam suka sama Awie... Peristiwa akhir tahun berlaku lagi... Adam dan Awie bersama membaca buku komik kerana tiada guru masuk ke kelas... saat ini... akibat ada rakan kelas berlarian didalam kelas dan tertolak Adam, Adam tidak sengaja tersentuh Awie... Adam tak sangka perkara ini menyebabkan kami terjerumus dalam hasutan syaitan...



Adam tak pernah lupa perkara tu... apa yg berlaku antara kami dirahsiakan namun Awie sudah tidak mahu lagi rapat dgn Adam malah kami tidak lagi sekelas kerana rombakan kelas mengikut kedudukan exam... Adam di kelas no 2 dan Awie di kelas no 3... Adam menyimpan perasaan syg terhadap Awie... namun cinta Adam tidak berbalas... Awie menyatakan bahawa ianya cuma salah faham dan dia tidak menyimpan sebarang perasaan terhadap Adam... Adam nanges seminggu dan mula makan banyak... Adam jadi gemuk... hahaha ~~


Adam cuba melupakan Awie... Adam mula aktif d sekolah dgn menyertai aktiviti kokurikulum... dgn tu Adam bisa melupakan Awie... namun Adam berjumpa dgn ramai org... Adam mula meminati sesiapa saja yg hensem di sekolah tu... secara diam diam... Adam tak berani lagipon Adam tau apa yg Adam rasa ni salah... sama seperti apa yg Ustaz ajar didlm kelas...



Okay... Adam ceritakan pengalaman di form 5... Adam mula mengenali junior Adam... dia suka dgn kawan baek Adam... tp kawan baek Adam ni tidak menyenangi kehadiran junior Adam yg dikenali As... As playful orgnya... ramai yg kurang senang dgn sikap playful dan kebudak budakan... demi untuk mendekati kawan baek Adam, As berbaek dgn Adam... Adam tak kesah sgt pon dgn perangai dia... okay jer... but things turn out differently... where As syg sama Adam... As ckp Adam jer yg sudi terima dia seadanya... layan dia dgn baek... mmg Adam layan dia baek... so last last As nak Adam jadik abg angkat dia... so Adam ok jer... huhu....


Then kitorg ada kem kokurikulum... so senior2 ada la wat aktiviti malam... adventure la usik2 junior... so diorg target nak kenakan si As sbb tak suka perangai budak2 dia tu... Adam tak join... sbb malas... just jaga bdk2 yg ada kat dorm jer... then lepas jer aktiviti tu, As balik dgn menggeletar... so Adam stay dgn dia... sleep with him... As mintak temankan dia... kesian bdk tu so Adam teman la... ermmm lots of things we've done together sampai la kawan2 As ckp dia gay... sbb he's take care of me so much...



Lepas tu... Adam tinggalkan sekolah ke matrik... kat matrik pon there's something happen which Adam dgn someone yg Adam kenal masa skolah lagi... but things just happen... kami just let go jer benda tu.. maybe masing2 tak betul kot... hahhaa... Adam masok U... dia pon masok U... yg sama... time tu kat U pegi makan sesama selalu jumpa la walaupon dok kediaman laen2 dan kos laen2... but tak lama... lepas tu Adam dgr ada org tabur fitnah sal Adam kat dia... so dia elak diri dari Adam sampai sekrang... well... sedih tu ada gk... but myb ni terbaek kot utk kitorg...


Mmmg byk yg Adam lalui... dan semua ni mmg tak betol... but Adam xdela betol2 serius dalam benda2 nih... Adam xdela sampai maen blakang.,.. xde... but having such perasaan kat sejenis still salah kan... Adam tau salah... but kdg2 susah nak buang.... ermmmm....




Begitulah pengalaman Adam yg dikongsikan bersama kita semua... Iejam berdoa agar Adam dapat kembali ke pangkal jalan... mudahan Adam serta rakan2 yg mungkin senaseb dgn Adam boleh mengharungi serta melawan perasaan ini dan kembali ke fitrah manusia normal dan pulang ke jalan yg benar... InsyaAllah....



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih