Thursday, June 28, 2012

CT FM : Radio Online

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pepagi rs nak melayan lagu-lagu Dato' Siti Nurhaliza... hehe... lagu dlm lappy tak dak byk sgt... so nak lebihkan seleksi lagu baek yg recording mahupon konsert... maka Iejam pilih untuk dgr CTFM... radio khas oleh SitiZoners...


Layan gk lagu-lagu yg diputarkan... mmg masyuk jer... hehehe.... CTFM ni dh tubuhkan tahun 2009... radio online yg tidak berfrekuensi... ada mcm2 la dlm website dia... huhu... utk merasai pengalamannya... Iejam kasik link...



CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

Tuesday, June 26, 2012

It's War, My Friend...

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua...


Pernah tak korang semua terfikir bahawa satu hari nnti kawan korang yg paling rapat akan merampas kekasih hati korang? Kekasih korang pon sebenarnya telah pon jatuh hati dgn kawan korang tu? Dan pada waktu tu apa yg korang bakal lakukan? Lepaskan kekasih korang? Bunuh kedua2nya? atau korang yg bunuh diri?


Haa... hidup ni berbagai pilihan dan bermacam cara utk seseorg membuat keputusan... yg penting ini bukan lah citer sal Iejam... Tp sal satu video clip lagu korea yg Iejam layan baru-baru ni... It's from Korean Band Boy called MBLAQ ( Music Boys Live in Absolute Quality)...


Iejam dh dgr lagu-lagu dari album baru diorg, dan satu video clip salah satu lagu baru diorg tu. Lagu yg berjudul "It's War" yang sedap didengari dan lirik yang mencengkam jiwa. MV yg menarik... huhu... cuma kdg2 rs kurang jelas skit dgn storyline dia... myk wild guess ja bila tgk MV dia... tp layan jela... blom tgk? Jom usha kat bawah...




Bagi Iejam, MBLAQ utk album baru ni nmpknya menumpukan kpd lakonan dlm MV, more conveying the emotion part dan koreografi tarian yg lebih santai tetapi tetap mempamerkan identiti MBLAQ. Apapon Iejam layan lagu ni... sedap...


CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih