Sunday, June 1, 2014

Melodi; Blue Eyes Kauuu !!!

Assalamualaikum dan Hi...

Walla walla...
Tatkala asyik kelebek2 youtube ni haa...
Jumpa plak video yg best...
Nak share nih !!!!!




Well, his name is Jona Selle
warga negara..... Germany
Bukan malaysian la norh...
muka hensem tp yg best SUARA dia sedap...


What I like is...
  1. Of kos suara yg sedap
  2. Hmmmm bukan norhh bkn sbb rupa okay...
  3. Cello dia... Pandai dia maen...
  4. Arrangement lagu dia simple tp sedap bangat...

So please do enjoy of him okay... I mean enjoy tgk video tuhh okay !!! Do share with me apa pendapat hampa semua sal video ni... okay~~



Cetusan Minda Nurkilan Hati,                      

Kemarau; Long time no see

Assalamualaikum and Hi...

Wow... berdebu berhabuk gilerr...
Lama dh tak kelebek blog wallaaa...~~

Byk sgt event dlm hidup sampai tak trasa nk update
*jujur gilerr... hahaha


Myb nak start balik la... sronok sebenarnya nk blogging...
*feeling tu mai balik... Ta da~~

Well apapon tggu la selepas2 ni... lots to tell kot...
*hope ada mau baca lg la...

Maybe will come out with new design plak
*mybe korg dh bosan kan tgk blog ni mcm ni ja...

Hmmm see you soon... !!!


Saturday, March 9, 2013

Blogger-droid apps

Assalamualaikum semua..

Makin mudah utk Iejam update..dh mula pakai apps ni haa..ok gk la..seronok ja...hehehe

So mana2 yg rs nk mudah update blog bla bla masa ley try la apps nih..huhu..so far Iejam rs ok..huhu...

Kalau korang dh try meh share dgn Iejam..mana tau ada apps yg lg ok utk update blog ley kongsi jugak..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, March 8, 2013

TOP 10 American Idol Season 12

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Asyik sekali tgk American Idol dari minggu ke minggu sampai lupa nak update blog... hehe bleh tahan jugak la season ni... ada dh feveret Iejam haaa so far... hik hik... korang tgk tak American idol..???

Meh Iejam share2 skit... hehe... so far diorg bru ja habes Top20... diorg bersaing merebut Top10... dgn format bru season ni... 10 lelaki merebut 5 tempat dan 10 pompuan merebut baki 5 tempat utk ke Top10... haaa.... 

Result utk Top 10 dah keluar... huhuhu.... So... ni diaaa TOP 10 American Idol Season 12....

Berdiri Kiri : Lazaro Arbos, Amber Holcomb, Paul Jolley, Curtis Finch Jr., Janelle Arthur
Duduk Kiri : Candice Glover, Angie Miller, Burnell Taylor, Devin Velez, Kree Harrison

Haaa... and my feverets... Angie Miller... Curtis Finch Jr.... Devin Velez... Kree Harrison.... oh my byk kan feveret Iejam... hahahaha... so sapa plak feveret korang...????


Thursday, February 7, 2013

Segmen Go Green Campaign

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Bagi menggalakkan gaya hidup hijau (go green), jadi Iejam buat Go Green Campaign untuk semua blogger blogger join... huhu... Pakat sama sama amalkan gaya hidup hijau dan jom tolong Iejam sebarkan kempen gaya hidup hijau ni pada semua rakan rakan blogger kita... lgpon ni 1st time Iejam buat... saya budak baru belajar.. huhu~~


Apa yg Iejam nak capai dgn kempen ni adalah Iejam nak sebarkan semangat Go Green kpd semua blogger yg ada... so bleh la kita pakat2 menjaga alam sekitar kita yg kini berdepan dgn ancaman pencemaran serta sifat lalai kita sehari hari selain membantu rakan2 blogger yg laen utk saling kenal mengenal antara satu sama lain dan menambah bilangan follower masing2... menarik tak..?

Caranya mudah jer... camni tau:

1. Buat entri "Go Green Campaign" : korg bleh kongsi apa yg korang dh buat or akan buat utk sama2 menjaga alam sekitar...  ceritakan aktiviti go green yg pernah korang join ker... it's up to you okay ~~

2. Jgn lupa sertakan Banner Campaign Iejam dlm entri korang tu... (cantik tak banner tu? hehe...)

3. Sertakan link blog post korang kat komen Iejam. So Iejam letak korg dlm senarai blog list Iejam, harapnya bleh letak semua la...if tak bleh Iejam buat list tu kat bwh komen ni dan diupdate utk korg (I'll decide which one better okay, any suggestion gtau Iejam okay...)

4. Rerajin la BW and follow rakan2 blogger yg join kempen Iejam (suka dgn blog Iejam? follow Iejam sgt lah dialu-alukan... hehe~)

5. Iejam buat kempen nih sepanjang bulan Februari 2013... so till 28 Februari 2013 lah~~

6. Iejam buat go green ribbon, so korg bleh la letak kat blog korang mcm Iejam letak kat blog Iejam, tanda korg bersemangat go green...huhu~~
Itu jer... Iejam xnak susah2kan korang semua... yg penting korang sama2 tlg Iejam sebarkan kempen ni supaya lebih ramai yg akan menjaga alam sekitar demi kelestarian generasi masa depan... insyaAllah ~~



CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih