Monday, October 29, 2012

Jom Usha Blog dan FanPage Ni !!!

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua....

Pasti semua sihat belaka kan... Arini Iejam nak bawak anda semua melawati satu Blog serta Facebook Page... Jom jom... usha usha skit...


Blog : Ideal Eternity Sdn. Bhd.
Alhamdulillah... berkat usaha serta rezeki yang dilimpahkan... Syarikat Ideal Eternity berjaya ditubuhkan dan dalam usaha menghasilkan produk sulungnya... Harapnya rakan2 semua boleh la tlg Iejam dgn menjadi follower kpd blog ni dalam usaha membina branding company ni...

Ini linknya : http://idealeternity88.blogspot.com/


Facebook Page: Ideal Eternity
Bukan setakat di blog malah Iejam jugak gigih promote fanpage bg company ni... so segala info serta aktiviti company diupdate kat fanpage ni... segala usaha2 dalam menghasilkan produk sulung jugak ada... Jom la LIKE fan page Ideal Eternity...

LIKE page ini : https://www.facebook.com/ideal.eternity


Iejam sgt mengharapkan kawan2 semua dalam menyokong usaha Iejam dalam membina branding company Iedal Eternity ni... mudahan segala usaha ini membuahkan hasil... doakan Iejam akan berjaya yaa... Terima kasih kpd semua yg sudi membaca blog Iejam dan sudi follow dan LIKE fanpage Ideal Eternity...

Terima Kasih !!! Sayang semua ketat2 !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih