Saturday, December 10, 2011

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Ermmm lama tak online dan check blog sendiri... tak sempat lorr... apatah lagik nak jenguk2 blog kawan2 yang laen... huhuhu.... Iejam sibuk sikit la dalam bulan Disember nih... ada kursus sebulan nih kat Penang... nih pon sebab free kursus cuti sampai esok... huhuhu


Ermmm rindu sebenarnya nak update... huhuhu.... so far bila dpt line kat hotel nih so amek peluang la utnuk download Running Man... hahahaha xleh lepas beb variety korea yg best nih... dan yang paling penting... Iejam pikir nak rehat2 dan santai dgn tonton drama korea jer sampai abeh cuti 2 hari nih... hahahaha....


Letih la sikit sebenar minggu sebab kursus minggu nih more kpd team building... so mmg byk aktiviti... tp mmg enjoy gila ahhh... best sgt team Iejam.. mmg Iejam seronok bekerja dgn diorg semua... enjoy sgt sgt sgt.... huhuhuhu....


Thursday, December 1, 2011

Virus Sudah Merebak !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Waahhhh lamanya tak mencoret apa2 kat blog... huhu so now rs nak bercerita dan berkongsi... huhu... well cm tajuk post nih... terasa cm pembawa virus sgt Iejam nih... ahaakkkzzz....


Bukannya apa... currently Iejam tgh menonton dua drama korea... first Cinderella's Stepsister... yang dilakonkan oleh Moon Geun Young... actress la comel lagik lawa tuh... huhu da lama download citer ni tp bru terasa nak tgk sebab tertengok kat TV2...










Yang bestnya kan... Selama ni Iejam dok tgk drama korea... tak penah plak mama or abah Iejam join sekaki... but recently bila Iejam start tgk citer tu mama dan abah Iejam join sekaki... malah lebih bersemangat dari Iejam... tak sabar2 nak tgk next episode... huhu.... terasa cm Iejam ni penyebar virus drama korea kejap kat umah... hahahaha....


Ermmm nextnya Iejam tgk drama My Girlfriend is Gumiho... waaa mmg enjoy giler la tgk citer nih... tp Iejam tak abeh la tgk citer nih... bru abeh episode 12 semasa Iejam buat entry nih... tgh wonder gk apa la yg akan berlaku... huhu....











Yang best citer nih sbb Gumiho... mmg laen la... Iejam suka sgt... yela Gumiho kan Tale dari Korea so cm waaa Iejam cm adore sgt... huhu plakon pon best... mmg suka lah... yg best kan... bila tgk citer nih konpem lapar... sbb tgk byk scene makan daging... nmpk sedap plak tu... sampai Iejam swoh mama masak daging la... hahaha....


Ermmm tak sabar plak nak tau apa kesudahan citer tuh... sbb kalau da masa nak tgk citer laen lagik... nak tgk Lie To Me, Poseidon, dan myk lagik drama yg Iejam dah download nih... dan tak sabar jugak tunggu drama cm Flower Boy Ramyun Shop, Vampire Prosecutor, Me Too Flower... waahhhh tak sabar.... huhuhu....



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih