Thursday, December 1, 2011

Virus Sudah Merebak !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Waahhhh lamanya tak mencoret apa2 kat blog... huhu so now rs nak bercerita dan berkongsi... huhu... well cm tajuk post nih... terasa cm pembawa virus sgt Iejam nih... ahaakkkzzz....


Bukannya apa... currently Iejam tgh menonton dua drama korea... first Cinderella's Stepsister... yang dilakonkan oleh Moon Geun Young... actress la comel lagik lawa tuh... huhu da lama download citer ni tp bru terasa nak tgk sebab tertengok kat TV2...










Yang bestnya kan... Selama ni Iejam dok tgk drama korea... tak penah plak mama or abah Iejam join sekaki... but recently bila Iejam start tgk citer tu mama dan abah Iejam join sekaki... malah lebih bersemangat dari Iejam... tak sabar2 nak tgk next episode... huhu.... terasa cm Iejam ni penyebar virus drama korea kejap kat umah... hahahaha....


Ermmm nextnya Iejam tgk drama My Girlfriend is Gumiho... waaa mmg enjoy giler la tgk citer nih... tp Iejam tak abeh la tgk citer nih... bru abeh episode 12 semasa Iejam buat entry nih... tgh wonder gk apa la yg akan berlaku... huhu....











Yang best citer nih sbb Gumiho... mmg laen la... Iejam suka sgt... yela Gumiho kan Tale dari Korea so cm waaa Iejam cm adore sgt... huhu plakon pon best... mmg suka lah... yg best kan... bila tgk citer nih konpem lapar... sbb tgk byk scene makan daging... nmpk sedap plak tu... sampai Iejam swoh mama masak daging la... hahaha....


Ermmm tak sabar plak nak tau apa kesudahan citer tuh... sbb kalau da masa nak tgk citer laen lagik... nak tgk Lie To Me, Poseidon, dan myk lagik drama yg Iejam dah download nih... dan tak sabar jugak tunggu drama cm Flower Boy Ramyun Shop, Vampire Prosecutor, Me Too Flower... waahhhh tak sabar.... huhuhu....



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tak pasan plak ada cita ni. chaitt.. T.T

Lady Shana Sweet said...

aduh.... tak sempat lagi nak tngok citer ni.. huhu tak sbar nak siapkan esaimen.. leh tengok diter kurea puas-puas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih