Wednesday, May 2, 2012

Melodi : Tell Me Goodbye

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....

Sudah lama ekk tak berkongsi lagu lagu yang untuk dijadikan halwa telinga kan... huhuhu as usual lagu pilihan Iejam pastinya lagu Korea... hahaha so Iejam nak cadangkan satu lagu utk rakan2 semua untuk dgr... huhuhu

Kumpulan yang melancarkan album baru bertajuk ALIVE, Big Bang comeback dgn lagu2 yang sgt best... huhuhu.... Big Bang yang kembali aktif dgn aktiviti kumpulan setelah peristiwa yang begitu mencengkam hati Big Bang dan juga seluruh peminat Big Bang... (Iejam xnak story apa benda korang carik sendiri la ekk)....

Iejam pilih lagu Big Bang yang lama... huhu sbb Iejam rs pasti ramai yang tgh dengar lagu baru Big Bang kan sekarang... hehehe... Lagu pilihan dari kumpulan Big Bang adalah Tell Me Goodbye... Tell Me Goodbye merupakan lagu Big Bang dalam bahasa Jepun yang dilancarekan pada 09 Jun 2010. Lagu ni jugak merupakan salah satu lagu tema dalam Drama Iris.... harap terhibur...




CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih