Sunday, July 1, 2012

Hormones: Sora Aoi !!

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera...

Sememangnya sgt puas hati... Jalan cerita yang menarik, sweet, romantis githooo... membuatkan Iejam terus jatuh cinta dgn movie Thai... Selaen daripada pelakon2 nya yg cantik dan handsome belaka, tp storyboard dan lakonan yg mantap mmg membuatkan kita terus melekat di kerusi... huhu...

Iejam bukan nak merendahkan movie negara kita sendiri.. cuma movie kita terlalu memikirkan bisnes: means kalau buat filem boleh pecah panggung ke tak.. ramai yg dtg tonton ke tak dan bleh dpt kutipan modal ke tak... most of the movie lebih santai ja sbb katanya org ramai suka filem mcm tu...

Well bg Iejam, tak salah kalau buat cerita berat tp kna la pandai olah bg penonton senang terima.. cerita Thai sweet, romantis komedi... cerita hantu diorg pon seram dan ada gk buat comedy seram.. xdak la terlalu selamber mcm movie kita... huhu...

Tak kesah lah... Iejam bukan la pengkritik movie yg bertauliah... cuma sekadar pandangan seorg penonton dan peminat movies... well semalam Iejam tgk Thai movie: Hormones (2008)... citer dh lama tp seronok tgk... sweet ja... melekat punggung kat kerusi selama 2jam... hehe...


Oh yaa... kalau korg nak tahu... movie ni featuring Sora Aoi, pelakon cerita adult kat japan... huahua... so sapa2 kenal dan nak tgk Sora Aoi nih tgk la movie nih... hehe... pd mulanya mmg myk isu jugak bila diorg nak produce movie ni tp bknnya si Sora Aoi nih buat aksi 18+ dlm movie so... xdak benda la kan... huhu


CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih