Thursday, March 10, 2011

Cinta : Fizikal jadi pilihan kah..????


Salam semua...bertemu lagi ya kita...mungkin hari pelbagai benda yg korang buat...pegi kuliah, shopping mahupon berkaraoke...tak kesah apa pon yg korg buat mesti korang akan bertemu dgn pelbagai ragam manusia kan...Apa pon utk entry kali ni, nak bincang skit pasal cinta...haaaa~~



Aku tahu ramai yg pernah bercinta...tak kesah la cinta monyet ka, cinta btol2 ka, cinta pandang pertama ka asalkan bukan cinta songsang sudah la yer...melawan hukum alam...akan dilaknat Tuhan...huk huk~~ yang penting skrang adalah...kenapa org bercinta mahukan perfection daripada pasangannya...?? ini satu benda yg sering bermaen di kotak fikiran aku....

Pelik tau bila melihat ragam org bercinta ni...mula2 sebelom bercinta pakai ala kadar...perfume skit2 ker ada tu xpakai perfume pon..bau semerbak jer...hak hak...tp start jer kaple..ewah2...pakai stylo giler then perfume mak oiii kalau bru nak turun dr bilik tu org kat bas stoip pon dh bleh bau dh...punya la dasyhat penangan cinta....ini bru satu...kalau dlu mcm bai jual serbat jer tapi skarang haaa kalah victoria beckham, tak pon dh cm jalaludin hassan (errr)...tak kesah la mcm sapa pon...yg penting fashion dh up to date...dah top skrang...


Then, nak citer mai ni...dlu ada yg badan cekeding jer cm cicak dh mula dh buat mcm2...minum weight gain la, start g gym la...bersukan la utk dptkan body cm malek noor...haaaa....hebat kan...cinta mmg buta...butakah anda?? hahaha....itu yg kurus la...yg gemok ni haa...segala macam obat dibelinya...sanggup ni haa p london weight management nak kurus katanya...nasik xmkn dh...mkn oat jer...bg slim river skit bdn tuh...wah wah...mmg meletusss la lepas tu....xkenal dh nasik tu apa...ikot suka la...perot hampa...hik hik~~~


Camni la...soklan aku satu ja...perlu ka hampa buat lagu tuh semua..?? kata bercinta tu ikhlas...dtg dari hati...tp knapa perlu berubah?? cinta kah kalau hampa kna kurus bdn la...xmkn nasik la..shopping beli baju mahai la...cinta ka..??


Aku rs la...sepatotnya kalau dh suka atau cinta kat org tu, kna la terima seadaanya...dia gemok ka kurus ka tinggi ka pendek ka...haaa kalau pendek xkan la hampa nak swoh dia p panjangkan kaki dia...ish3 xpatot....itu la...kalau cinta seseorg tu...cinta dirinya seadanya...tak kesah la cmna sekali pon fizikal dia...xlawa ka huduh ka...yg penting peribadi dia...korg secocok ka tak...serasi bersama ka tak...itu yg penting...kalau hensem perangai cm haram serupa gk kan...lebih baek muka cm penyangak pecah rumah tp hati punya la baek...mak suka...haaaa~~~


So, ikot hampa la no....sama da hampa nak cinta itu yg perfect atau org tu yg perfect....huhu...k la...nak g mkn lak....sedap sbb mkn kat umah, masakan mak...dh lama tak balik umah nih...bila balik msti bantai ckup2...boroi pon xpala....hahahaha~~~






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih