Friday, January 20, 2012

Kamu dan aku, ohh IU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....


Wahhh... serius gila lama tak mengupdate blog nih... masyaAllah dh penuh nih haaa segala anak2 tikus, kokka... huhu ehh kat sudut kiri ada anak kucing plak... hehehe... rindu plak kat kwn2 blogger semua... harap semuanya sehat blaka yer...


Oh ya... sebab dh lama tak bercerita sal korea tuh yg terbukak hati nak curik masa nak update blog tuh... huhu... oh yaaa... mula2 nak setori dlu la sbb bru ja habes tgk runningman episod 77... ada IU !!!! my feveret young singer yg mmg talented... hua hua hua...


Dalam runningman yg Iejam tgk... IU buat morning wake up call kat semua runningman... waaaa mmg jeles giler aaahhh dh la dia cute... hehe... bila dgr balik lagu IU - You and I terus teringat MV dia yg mmg best... huhuhu~~~




















Lagu yg sedap mempunyai muzik yg disusun begitu indah ditambah dgn lunak merdu suara IU mmg membuatkan Iejam terbuai melayang ke awanan biru... hik hik... over daa ayat... huhu apapon korg2 pon boleh usha kat Utube tau... hehee....


Haaa pastinya kwn2 pon dh byk tgk tajuk entri ptg nih... menceritakan khabar sedih tntg peninggalan Arwah Izwan Pilus, sama2 la berdoa dan sedekahkan Al-fatihah, mudahan rohnya sentiasa dicucuri rahmat... Al-fatihah....


3 comments:

Ribena lalalaaa~ said...

hehe..suka gak lagu UI nih..besttt
awk, 14hb tu sy g konsert ft island...jom la tgok kt belog sy ..heee
tq..

Nor Nadiah said...

wah lama gila xupdate..:)

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

azifah yazid said...

hai... datang sini... suka tgk IU... dia comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih