Sunday, April 29, 2012

Symbiosis : Aktiviti di kala sepi

Assalamualaikum dan selamat petang semua...

Wah gila lah lamanya Iejam tak update blog nih... huhu Eijam sibuk skit kebelakangan ni... ada masa cuma diperuntukan untuk rehat2 jaa... hari dh alang2 tak tahu nak wat apa so Iejam rs nak update blog ni haaa....

Perghh oleh sebab lama tak bukak rupanya blogger.com nih dah ubah features rupanya... haha nmpk sgt la Iejam dh berkurun tak bukak kan... tetiba ja tgk dah laen bebenor dahh... kui kui....

Okay la... mesti ada yg stil usha blog Iejam ni kan... tp tgk xdak update pon... nk citer lah skit Iejam bizi buat apa... Iejam sbenarnya join program Symbiosis... program nih utk carik entrepreneur... komersialkan technology a.k.a research yg bertimbun2 kat universiti tempatan kita... alhamdulillah Iejam terpilih sekaligus layak utk bukak company mengkomersialkan research dari USM... 

Well... research apa yg Iejam akan komersialkan tu nnti Iejam updated balik la ekk... haaa lupa lak nak gtaw sapa yg anjur program nih... program ni dianjurkan oleh NCIA (Korridor Utara), MTDC (femes dlm rancangan tv3 pkul 7.3-ptg hari jumaat) dan jugak USM... hahaha....

NCIA - MTDC - USM Symbiosis Program


Majlis Pelancaran Syarikat Program Symbiosis (03 March 2012)


Turut dimeriahkan oleh Y.B Tan Sri Nor Mohamed, Menteri di Jabatan Perdana Menteri.


Wajah-wajah ceria pengarah syarikat di majlis pelancaran syarikat masing-masing.


Iejam kongsikan beberapa sisipan memori terindah Iejam bersama rakan2 yang laen... huhu mudahan segalanya dipermudahkan bagi Iejam dan rakan2... perjalanan kami masih jauh dan pelbagai lagi dugaan dan cabaran yang menanti kami kelak... doakan kejayaan kami dalam memartabatkan ekonomi negara khasnya melayu....


CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih