Tuesday, May 3, 2011

Crazy Little Thing Called Love

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


bergigihan...

itu la yg i ckp utk permulaan citer blog ni...

bkn apa...dari semalam sampai hari ni...

baru selesai...selesai apa??

apa kaitan dgn tajuk entry kali ni??


haaa...Crazy Little Thing Called Love...

ni la yg i bergigihan...coz i tgk citer ni...

yg penting mengharungi detik2 kelembaban uspot (opps tercarut)

yela tgk citer ni kat youtube harus la kan...




ni la citer i yg ckpkan tu...

sweet sgt citer ni tmbh dgn plakon2

yg HENSEM dan CANTEK...

i adore Mario Maurer...huhu...cute~~


Citer ni mmg best suka sgt....lakonan diorg mmg mantap...

feeling mmg sampai...suka la sgt suka....

huhuhuhu.....

Ya...male actor nya Mario Maurer...

if korg penah tgk citer laen yg dia blakon...

msti korg akan ingt dia...

dia kan pnah blakon citer hangat dan jd isu...

citer gay thailand

The Love of Siam...haaaa....

tgk skit gmbr dia kat bwh ni...huhuhu....


Mario Maurer (hensem wooo~~)



but this one bukan citer gay la...

Crazy Little Thing Called Love ni citer cinta straight..

hahaha....so kalau korg mengharapkan citer gay sorry la ekk...

but citer ni sweet seryes sweet...i suka sgt100000000000000

huhuhu....


Actress dia pon bleh tahan gak...

Pimchanok Lerwisetpibol yg pegang watak Nam...

Pim ni sgt cantik...but dlm citer ni...Nam...

mulanya mmg ugly duck la katakan...

konsep berubah dgn tekad diri sendiri utk

dptkan cinta si Shone(Mario Maurer)

menjadi Swan yg sgt cantik...


So kat bwh ni ada skit gmbr...

babak2 dalam citer nih...huhuhu.....

ada gk gmbr pompuan tu time dia ugly duck...hehehe....


kat bwh ni time Nam n Shone pektis drama Snow White...




ni plak time Nam dah cantik dan diorg g picnic...huhu



Plot cerita cinta yg menarik serta skrip yg menyentuh prasaan...

mmg kekuatan citer ni la...seryes tersgt la suka...

sanggup tak tido tunggu utube buffering bg abeh

semata2 nak tgk citer ni...hahaha

tgk la citer ni...leh cari kat utube ok...huhuhu....


itu jer nak cerita...

hope korg leh la tgk2 movie nih...hehehe...

movie ni tahun 2010...leh tgk la ekk...

enjoy~~~


bubbye

Assalamualaikum....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih