Sunday, May 15, 2011

Perpisahan Ini...

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera...


Lama tidak meng'update' blog...

Enggak sempat asyik sibuk mendownload movie jer...

Heehe...


Well, so tamat sudah 3 Tahun Degree aku kat UPM...

Macam2 la yg aku dpt kat cni...suka duka...

Apapon memori itulah yg paling berharga buat aku...

Standard la kan luka pahit duka kelat ni kan...

Xbeshh la kalau asyik manis jer bleh kencing manis wooo~~~


Yaa.. Tanggal 9HB Mei 2011..

Officialnya aku bertolak keluar dari UPM...

Khasnya Kolej Kediaman Kedua...

Agak suram perjalanan hidup aku hari itu...

Walaupon berjaya mengsiapkan Hard Cover Thesis...

cehhh ~~


Pagi tu dah nanges daa...

Bila K-Own Anuar @ Rossa balik...

then sambung dgn Nadzmi KedondongLikat @ Ecah balik...

ohh my ~~~~


Hubungan kita adek beradik KedondongLikat...

InsyaALLAH tak akan terputus...Ukhwah kita akan kekal selamanya...

kita pasti berjumpa lagi... pasti akan menikmati semula kenangan2 indah kita....

Segala salah silap harap dimaafkan...

Makan minum dihalalkan...hutang piutang

(kalau nak halalkan lg bgos kalau nak tuntut boleh ja)


Kwn2 Seperjuangan FINAL YEAR...

Saat2 bersama korg semua mmg paling best !!!!

Xde yg paling indah melaenkan bersama korg...

teringat zaman2 mula2 masok dlu...

zaman buat event sama2...

zaman kena kutuk, caci maki, puji (penah kna puji ka??)

3 Tahun bagi aku tak cukup...

Seryes nak stay lama lg dgn korg semua...

Sayang Sgt3 kat semua....


Buat Adek2 yg maseh kat K2...

Teruskan perjuangan...

Ikhlaskan hati...teruskan berbudaya...

Terus perjuangkan nama K2, nama kita sendiri...

buktikan kita berjaya dalam pelbagai bidang...

Jgn lupa akademik (pesanan wajib penaja)...

Gud Luck and All the Best !!!!



Gambar lama jer ada...huhu~~~





So Khas Buat Semua... Lirik Lagu Perpisahan Ini...


Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih