Monday, May 2, 2011

Fobia Rumet

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Ya well, hari bahagia kejap...

dapat keluar berjimba2...hilangkan kebosanan...

well as usual tanpa planning terus keluar...

dalam masa 5minit plan nak tgk wayang dicetuskan dlm

chat box fb...hahaha well piqah spt biasa la...


pkul 12 dh terpacak kat gazebo...

tp as usual jugak 12.30 baru bertolak...

ehh jap ada bau-bauan....apa nih....

jgn marah afiq...alalalala~~~


sampai tepat pkul 1ptg...

terus beli tiket wyg...

THE ROOMMATE tayangan pkul 1...

lepas beli popyon ehh popcorn terus masuk...

tak ramai homo sapiens dlm tu...

tak kesah la selesa letak kaki kat kerusi dpn...lalala~~


haaa....

THE ROOMMATE...khas buat mereka yg stay bersama2 rumet...

tak kesah kat U mahupon di skolah...lalalal~~

well tak nak citer whole story...kang spoiler lak kat korg...

tmbh2 yg bersemangat nak g tgk...

just nak ulas skit jer...


For me, story dia okay la...

berbaloi la RM11 tu (public holiday)...huhuhu...

citer dia sal SARA...dgn rumet dia REBECCA...

citer konsep2 psycho githooo ala2 Black Swan tp psycho kat rumet...

berdebar tak kalau tetiba rumet korg jd cmtu...lalala...

naseb xde rumet...hahahaha....


SARA yg dilakonkan oleh Minka Kelly...

seorg yg cantik..suka baju yg dipakai oleh dia dlm citer ni...

but yg paling i adore of cos RAMBUT dia...

cantek siot....rs cm na ada gk rmbut cm dia (boleh kah??)

hahahaha....even time suspen pon dia still cantek...

huhuhu...suka dia....


Leighton Meester, dia la pegang watak REBECCA...

jgn panggei dia Bec, Becca or Becky...

sbb dia dia suka org panggei dia Rebecca...hahaha....

ni psycho nya...mmg giler ahhh....

adore jugak dgn dia...sbb dia buat i tkot dlm wyg kejap....

kejap jela...hahha (cover)...


Ada lg la plakon2 laen...

bg i citer kalau nak tgk tu ok la dari xtau nak tgk citer...

sbb bg i citer mampu buat i rs nerves...

tkot gk la kalau ada rumet cm dia nih...

mmg scorer uolz....

for those yg ada rumet tu...jaga2 la ekk...hahahaha.,,,,



Ni poster citer THE ROOMMATE



yg kiri tu SARA yg kanan tu REBECCA



Scorer tak kalau buka pintu bilik rumet korg tgh dok cmni...



ni bf si SARA tu...boleh ler...



ni ex bf dia JASON...tak sampai 5minit pon dia blakon then babbye...

hensem sgt kot tak ckup bajet nak bayar...lalala (saja jer)



ini time siang baek jer muka rumet dia....




bila malam...haaa apa korg rs kalau tetiba rumet korg buat cmni kat korg..???


hahaha....

so i dh tgk citer ni...i xdela nak suggest tgk or tak...

ikot korg...but bg i okay jer...xtau la bg korg...

well tgk ler sendiri if korg nak tgk...

so itu jer dari i hari ni...

hope hari2 korg best...

so apapon if korg ada movie best share2 la ek...


bubbye~~~~

Assalamualaikum....




2 comments:

sabaria.hidayah said...

dh tgok! scaryyyyyyyyyyy!

Rohaizam Rosli said...

btol3....scaryyy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih