Tuesday, October 4, 2011

I Am HOTTEST !!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Perghhh... sapa la yang mengaku diri sendiri HOT nih... adoih HOT sgt ker... ntah ntah CHOYY jer... hahahaha tetiba ckp sal HOT nih apa kes nih.... nak lawan sapa HOT ker... meh la meh la... aku mampooo, ko ade ???


Hahahaha... bukan Iejam nak carik gaduh... huhu entri ni bukan la sal sapa hot sapa tak hot... huhuhu.... nih nak citer sal HOTTEST.... exceli HOTTEST nih fan club bagi group band boy korean 2 PM... hahahaha....



Group yang makin femes di serantau Asia nih buat Asia Tour tau dak??? Haaaaa.... diorg akan dtg Malaysia.... huhu 25 November nanti kat Stadium Negara.... Tiket plak bakal dijual bermula 8 Oktober nih...


Yang menyedihkan Iejam adalah.... Iejam xde duet nak g tgk konsert tuh.... huaaaaa RM 191 ( nih yang paling murah).... seat yang laen lagik la gila gila harganya... sampai mencecah RM 650...mana nak carik... makan pon kena perkim xkan lah tetiba nak g konsert plak... hua nak kena carik sponsor nih... hahahaha ada ker ??? lalalala ~~~





Tak pela nak wat cmne... so untuk menunjukkan yang Iejam mmg support diorg... so Iejam just join fanclub HOTTEST jela.... huhu jadik la kan.... pehtu jadi peminat setia 2 PM Show dan usha segala benda yang berkaitan 2 PM... hahahaha....


Apapon 2 PM tetap di hati... terus support 2 PM.... go 2 PM.... Iejam tgk dari jauh jela konsert tu... hahahaha.... jgn marah ekk WooYoung... hehehe ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

5 comments:

CIK PARO! said...

mahlnye harge tiket...

Rohaizam Rosli said...

Cik Paro! >>> Tau xper.... terkejut jugak time mula2 tgk... mmg mahal giler... paling mahal sampai nak mencecah RM 700.... RM 700 tu yg dok depan2 yang berdiri dekat dgn stage...

Kancil 8349 said...

lebih baik beli makanan kalau macam tu...kenyang lagi...hehehe

Acik said...

acik duk umah ajelah jawabnya ... :(

Rohaizam Rosli said...

kancil 8349 >> huhu beli makanan mmg puas sampai pecah perut....

acik >> gamaknya cmtu la....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih