Friday, October 28, 2011

Melodi Untuk 49 Hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Pagi jumaat yang serba indah nih... Iejam nak berkongsi dengan kawan kawan semua... seperti yang semua boleh lihat blog nih mmg byk citer sal korea jer... hahaha... sbb Iejam minat korea so itu la yg pndai Iejam goreng pon... hahaha


So hari ni nak cerita sal original soundtrack drama... huhu last time Iejam daa story sal drama 49 Days kan... so Iejam nak menyarankan lah beberapa lagu dlm drama nih yang best best belaka...


Bagi yang mmg minat dgn OST drama semestinya mencari cari lagu drama yang best best utk dijadikan halwa telinga... so meh Iejam senaraikan beberapa OST drama 49 Days... so nnti korg carik la ekk sendiri... mula ingt nak letak video utube kat cni... tp kang berat plak blog Iejam then kesian kat mereka yg pakai broadband... huhu....





Jadi inilah senarai lagu lagu OST 49 Days yang Iejam rs mmg best best belaka....

1. Shin Jae - Tears Are Falling
2. Jung Il Woo - Scarecrow
3. Jung Yeop - There Was Nothing
4. Seo Young Eun - Can't Let Go



Ni la empat lagu yang betol betol buat Iejam layan giler... dgn lirik yang menyentuh jiwa... melodi yang menyayat hati... lagu lagu nih mmg buat Iejam tenggelam dgn drama 49 Days nih... huhu so jom pakat pakat layannn ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

3 comments:

azam said...

korea²...hehehe

boleh lah

Kenari Malaya said...

perh..peminat korea tegar nie..cuba layan lagu big bang lak..tonight, haru-haru,lies dll..

Kenari Malaya said...

wah peminat korea tegar nie..cuba layan lagu group big bang.

tonight, lies, haru-haru..

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih