Tuesday, February 5, 2013

A.I kembali !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Yeahhh... sedar tak sedar American Idol Season 12 kembali... tak sabar plak nak tgk talent2 season baru ni... harapnya lebih hangat dari season lepas lerr... expectation tinggi nih... hehe~~


Iejam suka tgk talent show nih... before this adore dgn talent dlm X-Factor USA season 2... dlm tu Iejam sgt suka Carly Rose Sonenclar... so can't wait nak sokong sapa plak dlm AI this time... hehe...

Juri pon bleh tahan even dah xdak Simon Cowell tp ok la ada Mariah Carey... diva kot dia... so mmg harap dpt la dgr komen2 yg membina dari diorg ni utk peserta kali nih... huhu...


So, apa pendapat korang tntg American Idol Season baru ni...? jom komen2 dan bgtau Iejam... nak tau gk la korang dah ada favourite ke blom..? huhu....

2 comments:

Shuk_ArChie said...

Nicky minaj juri yg memang mcm kucing.. ngiauuu!!!

Ann Ishak said...

ikut masa season 1 & 2 je...lepas tu dah kelaut rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih