Thursday, January 17, 2013

Aku addicted... Korang pulak?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Adakah korang internet addicted? kalau xdak internet, agak2 korang rs bleh mati tak? huhu... over plak sampai mati kan... Iejam rs Iejam ni internet addict la... seryes rs xleh je kalau xdak tenet nih... yela nk bukak utube la, tgk citer la, update blog la... hehe

Apa perkara pertama yg korang buat bila start berintenet? Iejam suka check email dlu... so check email dah jd habit daa bukak tenet terus check email... walaupon xdak apa pon kan... hehe...

Then bru la Iejam akan bukak FB ker, twitter ker, google + ker dan mcm2 lagik la yg boleh dibukak... hehe...  yg paing best bila ada show2 korea yg sub nya dah siap.. mmg harus ditgk lorr... huahua... kemarin tgk romantic idol season 2 episode 2 daaa... 

Haaa... Iejam dah addicted daa... so sapa lagik? Jom usha apa yg Caspar Lee nak cakap sal internet... dia addicted ke tak...




So dah ramai da berjangkit nih... so sapa lagik? korang addicted ke tak? apa jer korang buat bila bertenet ni? kongsi2 la dgn Iejam... post komen kat bwh okay ~~



CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih