Saturday, January 12, 2013

Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Haaa sekian lama Iejam tak join mana2 segmen so buat pertama kalinya dalam 2013 ni, Iejam tergerak hati nak join segmen yg dianjurkan oleh Emmymazli... Jom jom tgk banner yg Emmymazli buat... cantik serba pink okay mcm adek Iejam yg darjah dua tu suka gilerr dgn kaler pink dari beg sekolah sampai la ke pencil2 dlm pencil box dia... hehe



Blog Emmymazli ni bila sekali masuk mmg masyuk jer kaler pink dia... segalanya pink dan pujian Iejam berikan sbb kemas cantik lg comel blog Emmymazli ni... Tak caya?? klik la banner tu dan tgk sendiri... betul Iejam tak tipu... siap ada buai laju laju lg tau kat header dia... comel sgt !!

Komen Iejam buat blog Emmymazli (even tak pandai nak kritik2 nih) is cantik... cuma yang sidebar kiri kanan tu rs mcm byk mende jer... bg pendapat Iejam la... sbb tulisan jd halus sbb myk yg ditulisnya so Iejam tak baca pon (tak tau la reader yg laen kan)... yela ada dolly emmy dan mcm2...

Nasihat Iejam utk Emmymazli... kurangkan mana2 yg patot... letak mana yg penting jer... sbb blog loading time akan jd lama so mungkin ramai reader naek bosan nk tunggu...huhu... hope ada sesuatu yg Emmymazli buat utk selesai masalah yg dihadapi reader2 yg singgah di blog Emmymazli kelak...

If Emmymazli or reader laen nak komplain sal blog Iejam pon xper... nak wat entry komen sal blog Iejam pon okay... Iejam lg suka bleh la Iejam update blog ni skit... huhu yela demi kebaikan bersama...

Buat reader semua blog Emmymazli jugak ada entri sal kucing... hehe Iejam suka bangat sama kucing... yela kat umah pon ada kucing... well kucing kan comel... penyayang lg suka dimanjai... tu yg Iejam suka dgn kucing... 

Wah.. dah panjang lebar plak Iejam ni... orait... buat kawan Iejam semua... sudi2 la singgah blog Emmymazli ni yerr... jom reramai pakat join segmen dia bru la masyuk skit... huhu buat Emmymazli have a nice day dan teruskan berblog...


CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

8 comments:

Asmar Arafad said...

mai follow sini balik, slm kenal

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/jubah-abaya-dubai-giveaway.html

miss zerocinta said...

hai iejam
done follow u
thanks follow piqa jgak
salm perkenalan

EMMYMAZLI said...

terima kasih iejam join segmen emmy
done follow u... minat kucing jugak ekkk.... heheheh... mereka sangat cute ok.... love them...
terima kasih di atas pandangan yang iejam berikan... really-really no heart feelling.... insyaallah emmy akan perbaiki mana yang patut kelak.... tq dear...

Danee said...

thanks terjah tempat saya :)
terjah + follow sini :) thanks

http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Hana Idris said...

done follow..;)TERJAH siniii jugeee

Qin said...

done follow .. thanks akhii:)

Cik Aishah said...

Dari segmen yang sama...
Done follow & singgah..:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

datang dari segmen yg sama. salam kenal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih