Saturday, January 5, 2013

Oh Girl U're Like Caffeine...


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Korang semua dah tgk video klip Yang Yoseop - Caffeine...? Haa... mana yang belum tu jom jom la sambei dgr lagu kita tgk video clip yg kat bawah ni... 




Haaa... amacam? nampak best ooo... suka sgt bila tgk video clip ni... sgt seiring lagu dia vokal dia dan video clip nya... production team dia sgt bagus bila baju match dgn set... apa yg berlaku dlm setiap scene match dgn lagu... suka lah Iejam... *over plak...

Part mahal tu yg bila Yoseop hit falsetto (high not) then kerusi yg dia duduk pon turut sama terbang ke atas... mmg excellent... match dgn high not tu... yela time lagu pon dh ala2 floating then kerusi pon turut sama terbang cm wahhh....

Even some scene ala2 vouge dgn set yg extra2 tp still match dgn lagu dan mood lagu so thumb up !! hehe... cuma bila ada part scene kiss tu ja... nmpk fake gituh... hahaha... well kalau ye pon fake jgn la nmpk sgt kan... but still the whole clip still best... huhu...

So jom enjoy dgr lagu ni... huhu~~


CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih