Thursday, January 10, 2013

Romantic & Idol


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Kebelakangan ni asyik romantis romantis gitu... Yela Iejam asyik sgt tgk rancangan tv Korea ni haa... The Romantic & Idol... Sekarang dah musim kedua dah... masyuk lah... dah la diorg buat show kat Jeju Island mmg cun gilerr lahhh...


Iejam tgk yg Season 1 dulu bleh tahan gk la... seronok tgk diorg si idol2 korea ni dating2... almaklum la diorg ni xleh dating sbb kontrak dgn company diorg kan... bila ada show mcm ni mmg sakan la... huhu...

Yang Iejam suka Season 1 dlu pasangan ZE:A Hyungshik dgn 4Minute Ji Hyun... mmg adore lah diorg... cute dan best laa... sgt fate diorg tu suwitt jer berdua... huhu.... now yg season dua ni Iejam blom lg nak suka sapa2... kna tunggu... yela bru Episode 1 kan...


Kalau korang2 semua nk tgk bleh la g ke laman sesawang ni : www.kshownow.net Diorg ada byk sub kan show2 korea... pilih jer mana2 yg korg nak tgk... huhu... k Iejam nk sambung tgk... nnti2 plak yer...



CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih