Tuesday, January 22, 2013

Bilik Tidur Idaman

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Eh eh... hi korang... korang mesti ada impian kan... pasti korang pon impikan sebuah bilik tidur yg best... Iejam pon slalu berangan nak bilik tidur yg cantik, kemas tp still blom tercapainya haa... ekonomi blom kukuh...

Kan best kalau ada bantuan bilik tidur 1 malaysia... hehehe.... *mengarut... well Iejam suka bilik tidur yg nampak luas... even bilik xdak la luas pon still kalau pandai maen warna pasti nmpk luas... 



Haaa... suka tgk kaler purple... ada hitam skit... lighting2 plak... wah.... berangan btol la Iejam ni.... mmg bahagia kalau dpt bilik mcm nih... asyik dok dlm bilik jela keja nya... hauhauhua


Yang ni plak Iejam suka sgt dgn syiling dia... oh my... meriah la.... lampu tu kan... ? hahaha yg penting meletup la bilik dia... putih2 ni ha... skali kotor habes la.... yg bwh ni plak simple.. Iejam suka sgt sgt !!!


Okay now kita tgk tgk la plak bilik bilik untuk mereka yg suka kaler pink... hijau dan utk budak budak pon ada... huhu meriah githooo....




Haaa... bila dh tgk gambar gambar ni apa jer korang rs? jeles tak tgk ? cantik kan... tak sabar Iejam nak punya bilik yg cantik cantik mcm ni... huhuhu.... korang cam mana plak..? jom kongsi kongsi pendapat korang sal bilik tidur dgn Iejam...



CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih