Monday, September 12, 2011

Lelaki Punya Gaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Waaaa selesai Iejam usha Drama Heartstring a.k.a You've Fallen For Me yang dilakonkan oleh Yong Hwa C.N Blue dan Park Shin Hye... huhu suka suka suka.... setelah lama mendownload akhirnya Iejam usha jugak lah drama nih...


Okay hari bukan nak story sal drama korea tp pasal gaya mutu keunggulan.. hak hak... Lelaki sinonim dgn kacak dan macho... segak lagi bergaya... well hari nih Iejam nak utarakan sesuatu yg Iejam tetiba terlihat ataupon terpeka lebih sikit... hahahaha....



Tentu ada yg mengenali siapa wajah korea di atas kan... pelakon drama korea yg tentunya tak jemu jemu kaun hawa menatap wajahnya bukan ?? hahaha... hari nak story sikit gaya mutu keunggulan si Lee Min Ho nih...


Apapon baek Iejam kasik sikit latar blakang dia bg yg kurang mengenali jejaka tampan ini.. hak hak... Lee Min Ho, lahir pd 22 Jun, 1987 adalah seorang pelakon Korea Selatan yang paling terkenal dalam sebuah drama popular pada tahun 2009 sebagai 'Gu Jun Pyo', pemimpin kumpulan pelajar yang dikenali sebagai F4, dalam siri televisyen Korea Selatan " Boys Over Flowers ". Beliau kemudiannya muncul dalam drama komedi romantis pd tahun 2010 " Personal Taste " dan 2011 dgn drama aksi " City Hunter ".


usha seluar Min Ho !!!


Apa yg Iejam nak highlight kan kat sini... kalau korg2 penah tgk drama2 yg Min Ho blakon nih... korg mesti akan persan punya yg di setiap drama yg berlakon gaya pakaian Min Ho adalah sama... huhuhu.... perasan tak perasan tak?? cer tgk cer tgk balik... haha...


Min Ho mempunyai gaya pakaian yg tersendiri dan sudah menjadi ikon serta gaya penampilan yg unik. Ini sudah semestinya penting buat seseorg pelakon untuk mempunyai gaya tersendiri tidak kira dari segi lakonan malah penampilan serta personaliti... huhu...









Lepas usha2 Min Ho ni mmg bergaya bukan... huhuhu.... so bergaya la mengikut gaya tersendiri, tidak berlebih lebihan.. dan yg penting... mengikut kemampuan diri sendiri... huhuhu jgn sampai bertimbun plak hutang kad kredit tu semata mata nak bergaya... huhu ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

2 comments:

FYA PELANG! said...

haha. fya pon suka tengok wajahnya ;DD

Shuk_ArChie said...

Hahaha mati2 aq ingat tips utk lelaki... dah la msk melalui oh belog.. hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih