Saturday, September 24, 2011

Aku Nak Jugak...!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Hello hello hello... Waalllaaaa.... berkesempatan hari ni nak update blog... hehehe.... Apa la yang Iejam nak nih... huhu... sebenarnya tengah tgk drama korea Scent of a Woman... Lee Dong Wook dgn Kim Sun Ah belakon.... so far mmg best... asyik dok menanges jer... huhu...


Tapi entry hari ni bukan nak story sal drama korea... cuma terasa nak cerita sikit... benda yang Iejam idamkan... hahaha... Iejam nie pelik sikit bila abeh jer korg baca entri nih... hahaha... ermmm


Okay before that nak tnya dlu... dalam semua anggota badan... korg suka anggota badan yang mana??? paling suka la... huhuhu Iejam suka bibir... hahaha.... tak tahu kenapa tapi Iejam mmg suka bibir... 1st benda yg Iejam akan tgk kat muka tak kira muka sendiri atau muka org laen adalah bibir... hehehe



Iejam pasti akan jeles bila tgk sesapa ada ulas bibir yang Iejam suka... huhuhu.... Betol... Iejam mmg suka akan bibir... nak tau bibir yang macam mana??? huhu well... Iejam suka bibir yang kaler cerah... ulas bibir yang kaler cerah atas dan bawah... that's my feveret... bentuk tak berapa kesah sgt tp yg penting kaler... hehehe....



Nak tau sapa yg punya ulas bibir yang macam Iejam ckp??? mula berangan dah nih.... Iejam mula la pikir kan best kalau bibir Iejam mcm tu... hahahaha setiap kali tgk jer mmg rs nak sgt bibir yang mcm ni... tp mana nak leh tukar kan... teringin jer... xdela sampai regret xde bibir cmtu... hahaha....


bibir feveret... sbb ulas bibir cerah... jeles !!!



ni pon... nak nak nak bibir cmni....



yg ni ulas bibir sexy... jeles plak Iejam kat Won Bin...



Hahaha... apa la Iejam nih... teruk kan... huhu ermmm tetiba jer entry sal bibir... hahaha.... k la nak g usha usha Junsu JYJ... dgr lagu You Are So Beautiful... hehehe.... pehtu haaa nak usha Running Man episode 61... huhu lupa plak... k la papai ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

3 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

yg salu tgak n layan cita korea nie selalu nye gurl kn... coz boy tu hmsem... kan syg kan?? hehehe.. lg pn jalan cita dorang salu sdey2 an

G3-lina said...

uikk?? lejam layan cer korea?? haha~ alalal.. nnty cari la wife yg bibir yg cum lejam minat tu... haha~

**mmg nak bela pun.. tp entah la.. kne pujuk abah dulu lha.. urm... comel sangat sangat sangat!!

eLLa n aLia said...

hahaha. tak kesah lh bibir cmna pun. pakai lah gincu.. kih3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih