Saturday, September 17, 2011

Nebes Gilerr...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Hahaha update blog kejap... huhu tgh tgk Drama Korea City Hunter... Eposide 19 daa... so jap g nak sambung last episode... before sambung tu nak story story la nih....



hahaha... Iejam neves abeh tgk viter nih... part action mmg Iejam sama sama tumbuk haaa... kalau bleh nak partner dgn MinHo jer hentam sama penjahat tu suma.... huhuhu mmg emosi habeh la time tgk nih... tak ingat dunia da....hahahah



Well... apa yg buat Iejam lg neves nih... apa lah ending bagi citer nih... seryes neves giler... daa la Prosecutor Young Joo tu kena taboh abeh berdarah.... mati ker dia... neves nya.... City Hunter sampai pon dia da berdarah abeh... adoyai... apa naseb ex-wife dia Sae Hee tu nnti.... huhu


PEhtu yg paling penting apa yg akan berlaku pada City Hunter... dpt ker dia settlekan semua penjahat tu dan hidup bahagia bersama cinta sejatinya, Kim Na Na... waaaa neves neves neves....


Lee Min Ho as City Hunter a.k.a Lee Yoon Sung



Park Min Young as Kim Na Na



Lee Joon Hyuk as Prosecutor Kim Young Joo



Hwang Sun Hee as Jin Sae Hee




Adoih.... Seryes neves... tak rugi tgk citer nih... action meletus... mmg superb la... seronok tgk drama korea action mcm nih... laen la sikit... bg yg belom tgk... apa lg try la usha drama nih... Iejam rs tak rugi tgk... huhu k la nak chow jap.. sambung usha Episode last !!!! Neves !!!!



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

3 comments:

Cik Asma BLuppy said...

wow....peminat korea! crita ni memang best kan....

Rohaizam Rosli said...

huhuhu.... peminat tegar nih.... hahaha.... citer mmg best.... suka sgt sgt sgt ~~~

Cik Baju Kurung said...

alah. takleh tengok sebab CBK keje. -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih