Monday, September 26, 2011

Segmen Komputer Kesayanganku

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Iejam hari ni nak join segmen... huhu terusha segmen ni kat blog Tia dan menarik perhatian Iejam... Segmen ni dianjurkan oleh Santri... Segmen Komputer Kesayanganku.... huhuhu....


Nak story morry la nih... laptop Iejam ni Acer Aspire 4530... model daa lama... hehe... beli pada awal tahun 2009 dgn harga masa tu RM 2000 gak la... di kala assignment bertimbun timbun yang perlu dikerjakan... hehehe.... sudah mencecah usia 2 tahun 8 bulan.... selesa bangat pakai laptop nih... dan ramai kawan2 Iejam pakai model yg sama so senang la kalau tetiba berpenyakit... huhu....



So far... laptop ni xdela kuat meragam... cuma bateri jer daa kong... hahaha salah Iejam jugak... 'pandai' sgt jaga betri tu... hehehe... tp penyakit laen belum menjengah lagi la... Alhamdulillah... enjoy la buat assignment pakai laptop nih... ehh buat assignment je ker??? macam rajin sgt jer... hahaha tgk cerita korea kot... hehe kantoi ~~~


Sayang sgt kat lappy nih sbb dia la Iejam boleh hntr assignment (lagi lagi), buat thesis, online (haha lagha), tgk movie dan drama (lagi lagha) dan jugak buat bilik jadi pusat karaoke... hahahaha....


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

4 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih iejam sebab sudi join segmen ni...terharu!

Ini Kisah Tia said...

eh , tengok gambar macam sama jek design .. hehe ..

Shuk_ArChie said...

Jelez... Nak laptop jugak! hahahaha

Santri T.P.I.N.I said...

jasa mu dikenang... Entri khas untuk yg sudi menyertai segmen santri :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/panduan-untuk-memiliki-komputer-laptop_29.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih