Thursday, September 8, 2011

Bersiaran Semula

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Wahhh lama giler Iejam tak online... sebuk beraya... hahaha... macam2 buat before raya dan time raya nih... huhu tak sempat nak jenguk jenguk blog nih haaa... raya sampai lupa diri....



huhu... Yela... Iejam prepare umah... nak raya so kena kemas2 umah... pehtu prepare utk rumah terbuka... sanak saudara dan kawan2 terjah umah... so mmg sebuk masak juadah hari raya.... huhu... Nak tau Iejam masak apa?? Iejam masak Laksa dan Bihun Sup utk rumah terbuka iejam... huhu


Dlm kesebukan menjelang raya aritu... abg posmen ada dtg umah... dia kasik kad raya... huhu nak tau dtg dari mana??? hahaha.... dari Ipoh, Perak... haaaa jiran blog Iejam hntr kad raya utk Iejam... huhu Thanxx Fya.... huhu so usha2 la Jiran Iejam ni tau... KLIK SINI... dan Thanxxx jugak kat Amani sbb buat review blog Iejam.... so melawat la blog amani... KLIK SINI...


Dah selesai sebuk sal raya... sebuk plak dgn preparation adek Iejam ni haaa.... dia nak pegik U.. dia dpt UUM... haha dekat jer walaupon adek slalu mengadu dok corok hutan... berkawan dgn kera... hahaha... so mmg sebuk la tlg dia prepare brg2 dia nak bwk p... selesai da hntr dia... huhuhu....



So sunyi la umah... slalu dia ada... periuk nasik tu sentiasa la abeh sbb dia melantak... sekarang masak pon kna kurang skit la... hahahaha.... Ermmm k la... nak g usha2 Running Man jap... hehehe~~~


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

1 comment:

Shuk_ArChie said...

Mak aiii baru prasan post ni.. patot la dok tersedak slalu time tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih