Saturday, September 10, 2011

Perghh Macam Best !!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Yeahhh... tetiba malam ni excited terlebeh la... hahaha bru online terus ter excited... hehe... hahaha apa lagik kalau Iejam ni kalau tak bukan Drama Korea la... hahahaha.... tp apa yg sampai excited ni kan... huhuhu jom baca...


Orait... yang excited ni bukan apa... ada new drama korea sebenarnya... actor yg Iejam suka... even maybe ada yg tak suka dia blakon tp Iejam suka dia blakon.... hahaha xsangka dia muncul dgn drama baru... yeahhhh



Drama Poseidon tajuknya... huhu tak saba bangat nih nak tgk... Bakal menjengah televisyen Korea pada 19 September nanti... huhu xsabar nak mendownload la... hahahaha... actor yg Iejam suka bangat tu... sapa tak kenal Choi Siwon yg juga ahli group Super Junior... hehehehe....




Dlu dia blakon dln Drama Oh ! My Lady... yg Iejam rs okay la dia blakon Iejam suka ja... huhuhu ada yg ckp dia stiff but I dont care la... yg penting Iejam da minat Iejam tgk jela... but this time muncul dgn Drama baru huhu nak tgk jugak... hahahaha....




Drama yg bergenre Action dan Romance nih yg Iejam agak maybe ala2 Drama City Hunter nih diterajui oleh Choi Siwon, Lee Si Young, Lee Sung Jae, dan Han Jung Soo... huhuhu.... tak sabar plak nak usha2 drama nih eventhough myk lagik drama yg Iejam download tp tak abeh2 tgk lg... hahahahaha....





So... sabar2 la ekk bg peminat drama korea dan jugak peminat pelakon2 citer nih... huhu jom usha2 norhhh.... huhuhu go Poseidon !!! go Siwon !!!



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

1 comment:

FYA PELANG! said...

korea korea korea -_-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih