Monday, August 1, 2011

Berat Tak ???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....


Yeah.... hari ni da start puasa... sgt seronok... da tiba jugak bulan Ramadhan bulan pesta beribadah... huhu so apa perancangan korg2 semua sepanjang bulan nih? dah set da apa pencapaian atau penghijrahan yang korg semua nak buat sepanjang bulan nih?



Iejam ada beberapa perkara yang Iejam nak upgrade dalam diri Iejam... huhuhu... mudahan Iejam istiqamah dalam melakukan perkara ini... insyaAllah.... Entry hari ni bukan nak citer sal ni... ada perkara yang sentiasa berlegar legar dalam kotak pemikiran Iejam...


Ermm berat tak?? tajuk entry hari ni kan... so Iejam sebenarnya nak tau pendapat rakan2 blogger Iejam tentang blog Iejam... tak kesah la nak xkp apa pon yang penting jujur.. Iejam suka bila ada yg jujur bgtau tentang blog Iejam nih...



So kalau korg rs blog Iejam berat, atau tak cantik, content xbest ker apa pon lah sekali pandangan korg... sudi2 lah komen kat entry nih... insyaAllah Iejam akan cuba untuk buat yang terbaek untuk blog Iejam nih... komen tau...




Iejam nak say thanxx kat Cik Tia yg suka memberi pandangan terhadap blog Iejam, so Iejam boleh upgrade yang mana tak best... huhu Thanxx tau... so buat kawan2 yg laen sudi ekk tlg beri tunjuk ajar dan pandangan masing2...



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

11 comments:

princess violet said...

selamat menyambut ramadhan kareem..dan selamat berpuase....semoge ramadhan kali ni lebih bermakne buat kite semue..insyaAllah~

Rohaizam Rosli said...

btol3... selamat berpuasa jugak....

Shuk_ArChie said...

selamat menyambut ramadhan Al - Mubarak... Blog ni ok je... (^_^)

Rohaizam Rosli said...

Thanxx Shuk.... so Shuk ckp blog Iejam ok... huhu~~~

tia @ Ini Kisah Tia said...

alhamdulillah kalau iejam boleh terima pendapat Tia .. hehee . Tia cuma boleh bagi pendapat ikut pengalaman Tia aje dalam berblog ni . Tia tak marah dan tak kesah pun kalau iejam ignore pendapat Tia .. sebab tak semua pendapat kita boleh diterima semua orang kan ..

okeylah , Tia ada beberapa perkaralah secara jujurnya Tia bagitau iejam ..

1. nampak tak blink2 di bahagian kiri dan kanan blog iejam ni? itu memberatkan blog..

2. widget welcome d hujung bawah bahagian kanan pun macam tu ..

yang lain Tia nampak okey . kalau masih berat , mungkin iejam pakai javascript banyak sangat kot ..

tu ajelaj iejam .. tapi try tanya pendapat blogger lain jugak tau :)

Rohaizam Rosli said...

ermmm cmtu.... huhu.... okey2... xper tia... iejam pon xberapa tau sgt pon... huhuhu so bila ada yg kasik pendapat cm tia so iejam tau la serba sedikit so senang la bg iejam nak pakai ker tak widget2 nih... neway thanxxxx

Nizam Ijam said...

selamat berpose..

cik ungu said...

blog iejam sebelum ni sumpah mmg agak lambat nak loading. cetbox tu paling lambat nak kuar. tp macam dah laju skit. ade wat gerak gempur erh? gud2..


blog dah kemas. loading pun dah ok. tak banyak benda serabut. cuma dua benda je kot..;

1. glitter graphic tu x perlu kot. kalau nak gak cuba cari graphic yg paling simple.

2. font blog iejam susah nak baca. untuk org rabun dan juling air mcm saya ni, memang berjihad betul la nak baca tulisan tu. kalau tukar font standard yg lih kemas lagi sedap nak baca kot.

tu je kot! hee..

happy eid mubarak !~

Rohaizam Rosli said...

cik ungu >> huhu mmg byk gerak gempur... hasil pendapat kwn2 yg laen... seronok cmni... bru iejam tahu xdela asyik syok sendiri jer... hahaha thanxx sgt2 atas pendapat bernas cik ungu... insyaAllah iejam usha2 mana2 yg boleh dibaikpulih... thanxx...

cik ungu said...

font baru sangat kemas!!

c genk bah ne said...

dari apa yg genk tgk semuanya dah ok,,ini berkat teguran yg pernah iejam terima sebelum ini..
jadi genk pun dah tak ada nak komen dah.. ^_^

teruskan berblog ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih