Tuesday, August 2, 2011

Segmen Sejam Bersama Meenie Tiny World of Mine

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Usai settlekan beberapa perkara... waaaa bru bleh usha2 blog... ermmm so awal nih nak join segmen la dlu... huhu japg bru nak gigih tulis entry plak... hahaha.... okay... jom join segmen Genkcorner nih haaa....


Saja jer la join segmen nih... huhu sronok... hehehehe korg mesti rs yang iejam ni mmg giler kentang join segmen... mmg pon sbb iejam suka join segmen2 nih... asalkan simple.. so iejam pon join jer la... hahahaha.... nak join sama jom klik banner kat atas tu... hahaha...




- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

5 comments:

c genk bah ne said...

penyertaan anda di terima,,
terima kasih join..
bila genk mulakan pengembaraan sejam di blog anda genk akan infom anda ok.

genk nak rehat jap hehehe..

cayob said...

Jalan-jalan di Bulan Ramadan,

waaaa ikut segman ye...bagus...teruskan usaha di dunia blogger ini....rajian2 lah update blog ye!

Selamat Berpuasa ye!

Alang-alang sya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

BloomSyaz said...

ziarah menziarah dari segmen yg sama .

http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/08/segmen-sejam-bersama-erinlubhimunly.html

BloomSyaz said...

ziarah menziarah dari segmen yg sama .

http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/08/segmen-sejam-bersama-erinlubhimunly.html

c genk bah ne said...

selesai sudah penjelajahan genk di blog iejam

genk start dari 2.50-3.50..
terima kasih join segmen genk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih