Sunday, August 7, 2011

Posmen Syurga ??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Yeahhh ptg ptg cmni dgn suasana mahu hujan kat sekitar umah Iejam ni... Iejam nak review skit citer korea yg Iejam tgk... hahaha sempat lg kan... adoih apa la Iejam nih tak abeh2 korea... mmg giler kentang la... (kentang alamak lapar... hahaha)


Orait.. filer korea tp bukan yg terbaru la... tp bru Iejam tgk... hahaha citer yg release pd 12 November 2009 di Korea dikatakan citer nih mendapat sambutan hangat di Korea sbb jalan citernya... diorg ckp romantik sial.... hahaha.... Citer apa nih...?? apasal Iejam tak ckp tajuk lg nih... hehe jom usha picture kat bwh...



Postman to Heaven ataupon Heaven's postman.... ahh tak kisah la sama jah... citer yg bergenre romantic fantasy nih mmg sesuai la untuk golongan yg suka feeling2 cm Iejam nih... hahahaha zoiii.... Jalan citer yg unik mmg Iejam suka... best sbb citer ni tak mmg citer korea laen... yela kalau cm filem filem cinta ni kan slalu mungkin akan jadik typical... but dis time tak... hahaha Love it !!


Dibarisi bintang bintang yg hensem lagik cantik belaka nih.... boleh menarik kaum Hawa melekat sampai ke akhir cerita... hahaha... Nak tau ker sapa yg belakon ??? ker dah menjerit da td time tgk poster citer nih kat atas td??? hahahaha....


Youngwoong Jaejoong sebagai Jaejoon



Han Hyo Joo sebagai Ha-Na



Youngwoong Jaejoong merupakan salah seorg bekas ahli K-Pop Dance yg tidak asing lagik iaitu TVXQ.... dan skarang Jaejoong merupakan salah seorg ahli kumpulan JYJ (Junsu/Yuchun/Jaejoong) yg juga merupakan ahli TVXQ selepas berpecahnya TVXQ awal tahun 2010...


TVXQ kini tinggal kenangan...



kemunculan JYJ adalah kesinambungan TVXQ


Actress nya Han Hyo Joo pelakon yang tidak asing lagi di Korea... Hyo Joo ni pernah blakon dalam filem dan jugak Drama bersiri korea... huhu nak tau dalam drama apa... ermmm Iejam senaraikan sikit... cam Spring Waltz, Brilliant Legazy dan jugak movie korea spt My Boss My Teacher dan filer terbarunya Always....



Korang boleh la usha2 movie nih.... yang mana yg mmg suka tgk citer korea la... tp bagi yg baru menceburkan diri nak usha citer citer korea... boleh jugak usha citer nih... tak rugi pon tgk... hahaha.... okay ~~~ selamat menonton...







p/s: gambar from google.. thanxx



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

4 comments:

sergeant keroro said...

aku memang xde sumber korea ni, baru tengok my gf is gumiho jek :P

Shuk_ArChie said...

Ohhh pelakon perempuan dia comel2... tapi yg lelaki.. eerr sorry to say but.... Apa2 pon menarik la.. comel.. nak tgk... Nanti bagi ye...

Cik Baju Kurung said...

mcm bes . nak tengok lah ! =)

tia @ Ini Kisah Tia said...

amboi korang kemain lagi dengan korea yerk .. huhuu ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih