Thursday, August 4, 2011

Jom Cari Musuh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Orait... time nak join segmen sebelum sibuk di dapur menyiapkan juadah berbuka puasa... ermmm so join segmen Sergeant Keroro... Jom Cari Musuh... hahahaha ~~~




Untuk apa join segmen nih??? tenyeh banner kat atas dan korg akan tau la tujuannya dan jugak apa yg korg perlu buat kat blog Keroro.. okay ~~~ tarikh tutup 5 August 2011 pkul 5 ptg...



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

8 comments:

Umedia Network said...

Wah!!! Iejam tak pernah terlepas satu segmen pun. huhu. SUka cara iejam berblogging. :)

Umedia Network said...

Like page saya eh.
(www.fb.com/umedianetwork)

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

cucu umie said...

jom jadi musuh ayie nak..hehe (boleh tak mcm gitu)..ngeh4x

Rohaizam Rosli said...

thanxx UN... xdela biasa2 jer mana yg sempat iejam join ler... huhu

cucu umie >> boleh saja... hahaha~~~

CikMiMiey said...

COM pon ade join gak segmen nih ...
sama sama carik jiran .. huhuu

p/s : ingat lagi permainan wat ayat tuh ?

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ayat-ayat-yang-dibina-atas-kejujuran.html

YOUsoF said...

Selamat maju jaya.. ;D

FYA PELANG! said...

haha. kita musuh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih