Sunday, August 7, 2011

Saya Bermusuh Dengan Fya Pelangi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Iejam tgh gembira... huhu Iejam join segmen Sergeant Keroro : Jom Cari Musuh tu... so by that Keroro tlg carikan Musuh a.k.a Jiran untuk Iejam... huhu yeah nak tau sapa jiran Iejam ??? Harus la korg da tau melalui tajuk entry nih... hahahaha.... tp nak drum roll jugak !!!



Cik Fya Pelangi



Bloggger yang mempunyai template blog yang bertemakan kaler pink nih menjadi jiran Iejam yg telah diketemukan oleh Keroro... mudahan hubungan ini berkekalan... ceh cm kawen plak... sedangkan berjiran je kot... over lah ~~~ hahahaha....


Hope kita kan selalu la terjah menerjah sesama blog kita ekk... Iejam pon nak kenal fya so xdela nanti jiran sekadar nama jer kan... so sekurang kurangnya kenal la sebagai blogger yg baek antara satu sama laen... huhu.... Ermmm Iejam suka baca entry "I Have an Entry that I was found at Tepi Jalan. U nak baca ? Let say, U try first !" .... walaupon tajuk entry pnjg tp Iejam suka baca contentnya... slumber jek... hahahaha dan Iejam suka gk nih " Hanya Memonopoli Perjuangan Kesetiaan Hakiki "... like like !!! Chaiyok2 fya ~~


Pada reader Iejam tuh... jgn lupa usha2 gk la blog fya nih... Jgn segan segan nak klik blog fya samada kat entry nih (pic header fya) atau pon kat feed fya yg Iejam letak kat atas post tuh... usha usha ehhh .... nice syg readers semua ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

3 comments:

sergeant keroro said...

hehe, selamat berjiran =)

semoga baik-baik saje XD

FYA PELANG! said...

aik ? awak da buat dulu ? malunya :P hehe. ok ok. fya akan masukkan blog iejam dlm bloglist, and sgale bgai lah ! bole bole :) bole je nak kenal ehh. biar sampai hujung nyawa. haha. ayat ayat yang iejam suka tu, fya senanya mmg suka main ayt2 poyo ni. haha. mlm ni ehh. nantikan seperise :P



@sergeant keroro : tunggu ! haha.

FYA PELANG! said...

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/sergeant-keroro-saya-bermusuh-dengan.html


da siap. da ltak dlm bloglist pon. tengok kat ruang blogger retis taw ! :) yang feed tu, fya tak pahham nak wat cmne. xp xp. akan cba diushakan ehh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih