Tuesday, August 2, 2011

jom kite fobia bersame cik pika & imah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Sebelum tido nih Iejam nak join segmen siap2... hahaha nih cik pika dan imah punya segmen... pasal fobia... huhu suka sgt segmen nih... boleh la tau fobia masing2... hahahaha....



Amek kau... besar gambar tu... so kalau nak join tu klik jer gambar tu... saja letak besar2 baru nmpk dan senang utk di klik... btol tak?? hahaha....


Now Iejam nak citer la apa phobia Iejam... jeng jeng jeng.... Iejam mengalami Katsaridaphobia... hahahaha apa tuh.... pelik dan nak tenggeliat lidah nak sebut... huhu kalau korg semua nak tau, dalam bahasa mudahnya phobia terhadap lipas... hahaha Iejam benci lipas....


Yela... gelak la... Iejam mmg xsuka lipas... geli geleman.... pikir pon dah buat Iejam rs geli geleman dan meremang bulu roma... btol... Iejam mmg xboleh... even lipas tu 100 meter jauhnya Iejam kat sini mmg xleh duduk daa... hahaha lawak kan...


Udah2 la gelak tuh.... ermmm nak majuk la cmni dgn nak tag 2 org kawan Iejam yang mungkin fobia diorg lg teruk... hahahaha 1. Shuk dan 2. Farha


K la Iejam nak tido nih... kang xbgn plak sahur... mati la kalau tak sahur... huhu nak xnak Iejam msti sahur... penting ooo....



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

8 comments:

cIk PikA said...

haha.. byng kn lips tu masuk bju.. eeeiiii.. haha,, by the way.. thnx cz join.. :)

sergeant keroro said...

hehe, yeke??

ketuk jek lipas tu, haha :P

kisah cik paro said...

iejam! ada lipas kat sebelah kamu tu!!

snOw sakura said...

haha, igtkn sy je yg fobia dgn binatang.. rajin2 jom la join segmen sy plak.. =)

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/07/segmen-memori-ramadhan.html

c genk bah ne said...

eiii lipas hehehe

jom join segmen ne

SEGMEN | SEJAM BERSAMA …..

Rohaizam Rosli said...

hehehe... iejam geli la... mmmg xsuka lipas... mintak jauh2 la wahai lipas... hahaha~~~

tia @ Ini Kisah Tia said...

yeuwww . Tia pun gerun dengan lipassss ..

cIk PikA said...

pika da msuk kan blog ni dalam BLOGLIST FOBIA..
TQ..

http://somebodypeace.blogspot.com/2011/08/pika-nak-tunai-janji.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih