Thursday, August 11, 2011

Wahai Cik Anon

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Waahhhhaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............... Ermmm ni bkan entry nak marah2... cuma Iejam rs pelik la... kenapa mesti nak pakai Cik Anon... Iejam tau dia nak menegur... but knapa tak leh pakai nama sendiri... so by that akan buat Iejam lebih respect teguran dia dari dia pakai Cik Anon... rsnya korg2 semua pon penah gk kan di attack Cik ANon ni kan...




Persepsi Iejam bila adanya komen2 dari Cik Anon :


1. Dia tak konfiden nak tegur Iejam sbb dia tkot Iejam akan target dia... hahaha perlu ker Iejam nak target ko... kalau ko nak tegur Iejam dgr jer... terima jer BUT please pakai la ID ok... no cik anon cik anon tu....


2. Iejam rs dia ni jeles dgn blog Iejam yg tak seberapa nih... Iejam akan fikir ko nih cm tak suka jer tgk blog Iejam yg tak cantik ni... tak ko tak suka sbb Iejam buat entry yg ntah cm haprak... apa pon Iejam mmg akan pk negatif giler tahap gaban terhadap ko wahai cik Anon... (Iejam tau msti dlm hati ko terdetik aku xde mende nak jeles kat blog ko)


3. Iejam akan secara otomatiknya akan mengabaikan apa jer yg ko komen... Iejam mmg akan pk cm komen ko tu mmg tak berguna sbb ko sendiri tak konfiden dgn diri ko then ko nak tegur Iejam... ermmm apa apa jela ~~~


4. Iejam akan rs pelik giler giler... dan terus tertanya2 knapa msti cik Anon ekk... ermmm kalau tak suka ckp jela pakai ID bru berani weh namanya... kalau tak berani nak ckp... tak payah komen dan xpayah dah jenguk blog Iejam yg tak seberapa nih... Iejam tak wajibkan sapa2 pon komen blog Iejam... mengikut kesudian masing2.... kan kan kan....


harapnya ko ada kepala la tak cm gmbr nih...


Myk lagi persepsi Iejam terhadap Cik ANon ni sebenarnya tp akan berangkai, berkaitan antara satu sama laen... ermmm apapon Iejam dah ubah setting... kalau nak komen da xleh da nak Cik Anon... hahaha selamat tinggal Cik Anon.... Iejam pon xnak pening2 pikir sal ko...


Bukannya Iejam berlagak... cuma Iejam mmg jenis tak suka jenis manusia yg nak tegur tp nak sembunyik identiti... bg Iejam dia sama cm ko mengumpat dan bercerita kat blakang org... haaaa kalau nak tegur bgtau la sapa... senang sikit... sama cm kalau nak tegur ckp depan2 la... cmtu la konsep dia... kan kan kan...



Perghh hensem giler Cik ANon ni...


Apa apa pon Iejam tak simpan apa2 dendam... tak terasa hati pon... Iejam sentiasa maafkan perbuatan org... so harap org laen pon boleh maafkan perbuatan Iejam jugak....huhuhu....



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

8 comments:

Cik Baju Kurung said...

cbk penah kene tegur dengan anon sekali . diorang nie tak reti bersyukur dengan diri sendiri kot . malu nak tunjukkan diri or lebih tepat dipanggil penakut !

AreNieZa said...

iejam.. jgn la pk jao bebeno.. mybe die adalah silent reader.. mne kite tw kn.. n sekurang2 nyer die komen gak... n msti mgharapkan iejam dpt terima.. tak sume owg tw ape y kite n.. n kite pon x tw ape y meke nak lakukan.. msti bersebab.. n jgn wt andaian k..
mne tw peminat iejam ke.. kikiki
kidding

✿....rossa alina....✿ said...

HAHAHAHAHA..

JUST IGNORE CIK ANON TU..

KITE MESTI HAPPY DENGAN APE YG KITA BUAT..XPAYAH PK CIK ANON TU..

WASTE UR TIME.. :)

kemboja said...

takat ni belum ada cik anon drop komen marah2 ke apa ka.. cik anon tinggal kan link yg cepat kaya tu ada la.. hehe memang terus delete ja kalau ada mcm tu

QueeN TerataI said...

haaaaa so far queen x pnh kena lg la dgn cik anon ni.. agaknya dia xde namala iejam... that y la dia guna anon tue..

tp betulla diorg yg suka guna anon ni pengecut.. so jgn layan...

sergeant keroro said...

sabor jela, hehe XD

keroro selalu kena, cool jek :P

| xDer | said...

wah! manyiak besaU suara dia nak mengomen2 org? dah tu penakut pulak ye? jgn dilayan org cenggini, penyakit hati je tu bkn apa..

P/s: Cik Anon - mai la teratak xDer, kita belajar berbahasa.. amacam?

FYA PELANG! said...

sabo ea. iejam ade kne ehh ? anggap je lha cik anon tu mugkin dlm k'adan blm bsdia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih