Saturday, August 13, 2011

Sparta Kook !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Sebelom Iejam tido nih... nak wat entry sikit jer... hahaha bukannya apa... hari ni Iejam byk abes kan masa dgr lagu nih jer... best sgt2... huhu mood tgh jiwang jiwang ni haaa... hahahaha.....


Kalau korg nak tahu yg tgh dok berkumandang kat telinga korg ni la lagu yg Iejam katakan tuh... lagu ni bertajuk One Man yang didendangkan oleh Kim Jong Kook... hahaha kalau ada yg slalu usha Variety TV Korea 'Running Man' mesti kenal la si Sparta Kook nih... hahahaha....




Perghhh dalam Running Man mmg dia ganas giler babeng lah... sampai each time kluar jer dia msti ada "Sparta" hahahaha then siap ada Roar lagik... hahahaha.... seronok ooo tgk Running Man... hahahaha kan kan kan....



Apapon korg layan dlu lagu nih.... nnti bg la pandangan sal lagu nih tau... komen jgn tak komen plak... hahaha nak tau gk korg rs apa bila dgr lagu nih... huhuhu


p/s : lagu ni cuma sementara diattachkan disini...



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

4 comments:

FYA PELANG! said...

iejam. cmne nk mint korea ? :/

sergeant keroro said...

nasib baik sementara, hehe :P

keroro gouro said...

hurm xminat sgt ngn lagu nie..
hehe :)

cenderawasihputih said...

aku lg minat lagu Turbo - Nero (Black Cat)
Kim Jong Kook jgk yg nyanyi
lagu Loveable (Sarang Surao) pon best jgk
mase tgk die dlm RM, tak sangka plak die ni penyanyi
ingatkan pelakon
fighting...Kim-hyung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih