Tuesday, July 26, 2011

Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....



huhu... jom nak join segmen abg ben... huhu... berkenalan dgn yang laen2... hik hik ~~~ daa lama tak join segmen abg ben nih... huhu.... sapa2 nak join meh la... sempat lg... klik banner abg ben tau... huhu~~~ so mana2 yg join segmen nih n nak tukar link dgn Iejam... sila la komen... Iejam daa siapkan space utk korg semua... yeahhh ~~~


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

31 comments:

Umedia Network said...

Suka2. hee. :)

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rohaizam Rosli said...

huhu.... stuju !!!!! thanxx lulu~~~

Acik said...

kita pun nak tukar link gak. Boleh?

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rohaizam Rosli said...

boleh3....!!!!

AdinLala said...

Salam Perkenalan Dari Adin :)

Hey Hey, jom tukar link dengn Adin !!

Terima Kasih Daun Kari, hehehehe

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Acik said...

yeah, kita dah masukkan link ke bloglist kita! :)

kemboja said...

meh komen di blog sy kalau sudi nak join bloglist sy hehe

kemboja said...

done.. hehe now u in my bloglist

Pembawa_Wacana said...

Ok...done...dah letak..:)

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/07/event-di-facebook-bukan-itu-caranya.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

cik gege said...

sy setuju.jom tukar. link..

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

cik gege said...

have done.tq..=)

Clara said...

jom tukar link

=)

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

clara dah letak dlm bloglist..

=)

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

iLa VaNiLLa said...

sudah ada dlm bloglist.. :)

Rahmad said...

jom tukar..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Miss Nadya said...

nad sudi tukar link dgn Rohaizam..:)

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

EjAt_mU89 said...

like..like..
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

i follow...

Rahmad said...

dh masuk dalam bloglist dh..

PeRmAtA bIrU said...

jom tukar link... saya dah senaraikan blog anda di list "kamu dan saya" sila check di sini::::http://nilamsuhana87.blogspot.com/

Dayanqphrofile said...

HAI..sy minat tukar link dgn anda"

ANDA TERSENARAI DALAM BLOGLIST SAYA..

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

leyzajamil said...

ok kita berTUKAR!!!!

Kasut& Karipap said...

Hai...sy tukar link dgn kamu..

http://kasutkaripap.blogspot.com

sudah follow dan senaraikan kamu dlm bloglist saya =)

Rohaizam Rosli said...

Thanxxx buat kamu2 yang sudi tukar link dgn Iejam... suka suka suka....

Iejam sudi bertukar link dgn sesiapa pon... yg penting kalau nak tukar komen tau supaya Iejam tau korg nak tukar dgn Iejam... huhu ~~~

Miss Nadya said...

nad dah listkan awak dalam blogger boy nad..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

♥ Cik Emma ♥ said...

ok.. saya nak tukar dengan awak.. tengok kat dalam bloglist tukar link lelaki

follow awak skali yer :)

http://cik-emma.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

wawa zulkafli said...

oLLa...sayer dtg balas knjungan..hohoo..thx yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih