Wednesday, July 27, 2011

Segmen Cuci Mata

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Petang nih nak join segmen lagik... msti korg rs cm nak terajang jer kan si Iejam nih... asyik2 join segmen... entry xdek pon pehtu xletuss mana pon... hahaha xkisah la sbb Iejam nak support diorg2 yang buat segmen... ermmm xpela kalau xde yang nak support ermmm... buat touching bleh... bleh balhh aahhh Iejam oiii...


Cacat la... dah dah merepek tu... nih haaa join segmen nih yang Iejam ternmpk dia blog si penconteng ruang.... haaaa... tp penganjurnya si asrirayrock....... ermmm jom jom ~~~



Saat ini jam 5.55petang, 27 Julai 2011, Iejam punya follower setia sebanyak 373 org yg comey2 blaka... huhu dan Iejam yang berjantina lelaki ni... xde konfius2... memulakan aktiviti blogger nih bulan May 2010... huhu lebih kurang setahun daa la... huhuhu....


So buat yg mana terasa nak join.. tanpa segan silu klik klik la gambar cantik yang empunya segmen buat tuh... huhu~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

5 comments:

Nizam Ijam said...

rajin yer join segmen :)

Acik said...

nampak macam 374 dah tu ...
:)

Rohaizam Rosli said...

bru btambah jer td... alhamdulillah la maseh ada yg sudi follow...

Lulu Caldina said...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

asri (asrirayrock) said...

terima kasih ijam sudi join segmen ini ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih