Tuesday, July 26, 2011

:: Little Fingers August 2011 Contest ::

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Iejam nak join contest sebelum Iejam tido... hahahhaa.... bergigihan nih... contest apa?? ini la contest yang bertajuk :: LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST :: hahaha.... anjuran blog Little Finger in Action...


Sebesar alam Iejam letak banner contest tu... huhu so klik klik la gambar tu ekk join contest nih... kalau xnampak tu saja la kan... huhu.... gigih kan Iejam.... haha now... nak settlekan apa yg dimintak...

" eB, wa @ aku @ sayer @ i nk mintak HEADER satu sbb perghhhh mmg meletusss lorrhhh banner contest nih, dah hadiahnya sebuah header utk pemenang dah bleh agak la mesti cantik la hasilnya kan... nak nak nak !!!"


Join tau contest nih... huhu available sepanjang bulan August... so join2 la ekkk.... support member blogger... tak salahkan... huhu ~~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

3 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

goodluck!:)

dtg tumpang ltk iklan:)


excellence

Cik Bunny said...

Good luck ^_^

eB ezrin said...

boley jerk ;p
tapi eB jenguk kat blog personal, u x polo eB pn, x sudi yer? syarat wajib tuh... hik3;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih