Saturday, July 30, 2011

Segmen 3 Jam Je

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....



Iejam sebenarnya membalas kunjugan Tia tempoh hari... so Iejam join segmen Tia nih... huhu sebuk sgt 2 3 hari lepas... huhu... Thanxx Tia utk shout di shout box Iejam... Iejam bru sedar apa yg buat bg blog Iejam berat... aritu maen letak je tak sempat check then terus tinggal blog beberapa hari... huhu~~~


So kawan2 yang laen jom join segmen Tia nih... 3 Jam bermula 8mlm sampai 11 malam... dah mula dah nih... apa lgik join ler...



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

9 comments:

cucu umie said...

join jgn tak join..

Umedia Network said...

Wah!!! Banyak join segmen. huhu. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

ye ke ? hehee .. tapi iejam still kena check2 tau blog iejam . bukan apa , Tia masih dapat rasakan beratnya sikit2 . so , kalau yang mana guna broadband tu lagi terasalah kot bahang beratnya .. heheh ..

cuma pandangan Tia . kalau iejam rasa was2 , mungkin iejam boleh tanya pendapat blogger lain kan :)

btw , thanks join.. nanti Tia akan datang sekali lagi untuk bagi link senarai mereka yang lain join ye iejam ...

abglan said...

Goodluck :)

PeRmAtA bIrU said...

datang dari segmen 3 jam.. hahahah

syarifahsidrus said...

singgah sini dari segmen tia juga...

Shaherah said...

Chak.. Shera singgah blog kawan2..
Hehehe.. Salam perkenalan dari shera ye..
Shera pun ada join au segmen 3 jam ni..
Kalau nak tgk.. Meh lar..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-3-jam-je.html

hira said...

singgah dari segmen tia. maaf kerana lambat terjah. sibuk memanjang. salam perkenalan~ :D


kalau rajin, join la segmen saya ni :)
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Cik Wunny said...

singgah dari segmen Tia...salam perkenalan...follow n singgah ke belog Cik Wunny ye...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih