Tuesday, July 5, 2011

Kincir Angin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Kincir angin... msti masing2 tertanya-tanya tetiba jer kincir angin. Xde ribut xde taufan tetiba Iejam post entry baru... hahaha... Ermmm nak menjawab persoalan... meh scroll ke bawah....

-

-

-

-

-


Korea film : Windstruck


Hahahaha... bukan apa... kalau semua perasaan, Iejam da tukar lagu blog iejam daa.... Bru lagu ni tajuknya Reunion, OST Windstruck. Windstruck ni filem korea tahun 2004 yang mmg Iejam minat sgt2. Tgk byk kali pon Iejam tetap menanges (alamak bocor rahsia).


Cover film yg laen



Romantisnya....



Si laki ni cikgu skolah... Si pompuannya dtg kasik bekal... huk huk~~~



Tido tgn kena gari, pompuan tu terhilangkan kunci...Sweetnya~~~



"Bila aku dah tiada, aku mahu jadi angin...." dialog si lelaki



Pose maut punya... hahaha~~~



Suka pompuan ni cantik... naturally ~~~



Jun Ji-hyun as Officer Yeo Kyung-jin


Jang Hyuk as Go Myung-woo


Citer ni sweet sgt2... huhu.... Korg2 bleh cari citer ni... samada korg nak beli ataupon download secara haram di internet... huhu... pandai2 la... huhu.... tp mmg best la citer ni berbaloi tgk...



11 comments:

Shuk_ArChie said...

Shuk ialah peminat cerita ini! sangat2 minat ok! best! Air mata ku tetap mengalir walaupun dah beratus kali menonton cerita ni... awesome! Pure love story....

missina said...

tak penh gi tgk cita ni,,skg br nak layan cita Personal Taste kt 8tv,,mungkin ada yg pnh tgk cita ni kan,,hehe,,neway,,balas kunjgn dn follow sini,,,

Ain_ Suke Senyum said...

hey ain follow cini .
nak mintk tlg cument entry ni leh ??

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html
tq

nabillah bolhassan said...

cta ni sgt bez + cdih kan? waa~ x sgp nk tgk lagi. :(

oPiE iSa said...

Uit, saya peminat jang hyuk ni. Dah tengok City Hunter? sngt besh okey.. Hehehhehe...

pha is said...

citer ni best..!!! aq dah tngok.. serius nk nangis.. xspecially time heroin cuba nk bunuh diri...

Dea said...

dh tgk..:)..lucu la citer ni... bezz..

adan said...

citer korea bila dah layan sgt kompom akan menangis gak.. teringat lak time ada masa layan cerita korea ni.. feeling kaw2nyer..

lieynanilaz said...

ni mesti fanatik citer jepun/korea...lama x layan citer gini..huhu..

Rohaizam Rosli said...

huhuhu... mmg suka tgk... citernya best... mcm dea ckp lucu but sentimental... haha...mmg fanatik pon dgn citer korea... hahaha.... thanxxx for da komen yaa...

Cik Teddy said...

mnat korea ugak upenyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih