Monday, July 11, 2011

Segmen : Nadh punya bloglist

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....


Arinie Iejam ingat nak letak entry baru...(planningnyer la...) tp bila bgn pagi2 nih...segalanya dah berubah... badan menjadik panas... tekak menjadi kering dan sakit, kepala berdenyut denyut... Ermm ni mungkin sbb dok kata kat Shuk kot yg demam tempohari... last2 kna kat Iejam... Shuk, ang sebar virus norhh kat aku.... hahaha~~~


So, td tgh blogwalking baca entry bru kawan2... then terlihat segmen, maka dah xlarat wat entry nih masok segmen pon ok la... huk huk ~~~

Klik Sini dgn berhati hati ~~


So Iejam singgah kat Belog Encik Nadh ni... join jela untuk hari ni... huhuhu support dia walaupon keadaan diri tak berapa okay ~~ Yang laen2 kalau nak join klik jer link tu dgn berhati2 ok... huhu xper2 Iejam pakai mask... xnak spreadkan virus nih kat kawan2... huhu....


Jom join yaaa ~~~



2 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

semoga berjaya :D

HasrulHassan [HH] said...

Salam. saya dah masukkan blog ni dalam bloglist saya .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih