Tuesday, July 26, 2011

Mati kau !!! Hahahaha...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Mati kau !! Mati kau !! Mati kau !! Kejam plak kan... haha xdelah bukannya apa... entry Iejam bukannya nak luah perasaan or marah kat sapa ataupon mahu curse sapa2 bagi mati.. haha jauh sekali okay ~~


Nak habaq mai kat semua yang Iejam tgh tak sabar sabar menantikan filem sebenarnya... Ehh tp kan apa kaitan dgn Mati kau nih?? haaaa... sebenarnya Iejam peminat filem Final Destination... hahaha... dari Final Destination 1 sampai ler 4 da Iejam tgk... so tak sabar ler nak usha yg ke 5 nih... huk huk~~~


Final Destination 1 - Flight 180



Final Destination 2 - Car Crash



Final Destination 3 - Roller Coaster



Final Destination 4 - Death Trip (Circuit)



Final Destination 5 - Kna tgk dlu (xnak jd spoiler huhu)



Haaaa... mana yg xtau lg tuh... untuk Final Destination yang ke 5 nih... pelakon dia boleh tahan laa... Iejam penah usha dia blakon dlm citer From Prada to Nada... sapa lagik kalau bukan si Nicholas D'Agostos... hahaha comey orgnya... ermmm


Well apapon Iejam tgk bukan sbb pelakonnya ensem ker comey ker cantik ker... tp Iejam suka sbb citer nih mmg best bg Iejam... ngeri githoooo hahaha... suka suka suka... Iejam nih mmg suka tgk citer citer cmni... mcm citer Saw mmg Iejam minat giler tgk dari mula sampai yg terbaru nih... haaa gigih kan.. hahaha~~~




Well sama-sama la kiter tunggu... xsabar plak... apa apa pon kalau nak usha trailer leh usha kat Youtube la ekk... huhu selalu Iejam tak tgk trailer sbb bg Iejam spoiler... nnti da tau daa apa yang akan berlaku... khas bg citer2 nih la Final Destination dan Saw... huhuhu Jom komen2 entry nih... pendapat korg samada korg minat ker tak citer unsur cmni... hahaa kongsikan bersama Iejam ~~



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

4 comments:

Shuk_ArChie said...

Yeahh.. memang best sangat final destination! pelakon utk final destination 5 adalah yg terbaik! XD

Rohaizam Rosli said...

huhuhu... terbaek lah ~~~~ hahahaha

Umedia Network said...

Tq sebab like page saya. Da follow sini. hee. Follow saya balik. :)

c genk bah ne said...

tak penah follow cerita ne,jadi genk tak tahu nak komen apa ttg crita ne hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih