Saturday, July 9, 2011

Sebab Apa Nanges???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Lama Iejam tak update blog, 3 4hari kot rsnya... huhu... Sory la bg yg jenguk tp Iejam xde update apa2... ermmm sebenarnya Iejam ada buat sumthing sbb tu Iejam tak update... hehehe~~~~


Ermmm.... tajuk entry yg pelik kan... haha tp Iejam rs berlaku jer hahaa... Okay fisrt Iejam nak citer apa yg Iejam wat beberapa hari lepas, Iejam sebenarnya tgk citer korea... SECRET GARDEN sebenarnya... hik hik~~~ selama beberapa hari ni... Iejam spend masa utk tgk 20 episodes citer ni dan diulang sebanyak dua kali... hik hik ~~~ gigih tak?? haha...




So Iejam suka sgt citer, sgt3... sampai menanges kot bila sampai episode2 sedih even tgk round kali kedua pon Iejam still nanges... Mmg best sgt... nnti iejam tunjuk part mana yg Iejam nanges... tp rsnya tak salahkan Iejam nanges... hahaha touching lorr, tak salahkan kalau lelaki nanges... hahaha~~~


Jom usha2 gambar kat bawah... bg yg dah tgk ok la, but bg yg blom or tgh tgk... ni bukan spoiler bg korg, Iejam just kongsi beberapa gambar scene yg menarik hati Iejam... Tgk la citer bg yg blom tgk... sbb best !!!! huhu...


Ha Ji Won as Gil Ra Im and Hyun Bin as Kim Joo Won


Iejam suka scene jalan2 cmni...


Scene tukar roh~~~


Iejam tak suka watak nih... Geram lorr ~~~


Suka ~~~


Alice in Wonderland ~~~


Gil Ra Im accident... maka bermula lah scene sedih ~~~


Part ni besh !!!


nanges lorr~~~


Part ni sedih sgt... tgk Hyun Bin nanges mmg dia sgt menhayati watak dia...


Scene yg paling cantik... Iejam suka suasana kat sni...


Kim Joo Won mengambil tindakan drastik ~~~


Scene yg menarik bg Iejam... Penghubung scene yg mmg unexpected lepas ni...


Hahaha... Ni part yg Iejam paling suka sampai ulang berkali2...


Flash back dlm part ni... Little Mermaid ~~


Part yg buat Iejam meremang bulu roma sbb best !!!! Ulang berkali2 jugak!!!



huhu... best kan... hehehe... by da way kalau korg nak tau... Hyun Bin ni skrang stop kejap berlakon, sekarang dia dalam Military Program selama 21 bulan yg bermula Mac 2011 lepas. So, dia akan start blakon bila abeh program ni December 2012 kelak. Bg yg minat dia, so sabar2 tunggu la ekk...





Gambar Hyun Bin dalam Military Program....



Huhu... sekarang Iejam tgh menunggu abehnya citer City Hunter yg sekarang ni maseh ditayangkan di Korea, so bila abeh bru Iejam nak start tgk... City Hunter ni lead actornya Lee Min Ho yg penah blakon dalam Boys Over Flower sebagai Gu Jun Pyo... huhu so kalau berminat tgk2 jugak la korg... hahaha...


So bg yg mahu berkongsi citer2 menarik sal Drama korea ni leh la komen2 kat sini... Iejam suka mendengarnya... huhu ~~~


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

6 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

heee . Tia minat si Lee Min Ho sejak tengok B.O.F tu lah . hehee . secret garden ? hrmm ~ nanti try cari dekat youtube :)

Hazirah Abu Seman said...

secret garden is my favorite drama ever :)

Rohaizam Rosli said...

tia >> huhu... Lee min ho dalam citer baru city hunter... usha2 larr...

hazirah>> huhu... kan3... best citer nih....

MIERAH HALIM said...

wa...jmpe jugak ngan mamat yg suke citer korean..bkn semua yg suke citer korean jambu kan ijam..hehe

Rohaizam Rosli said...

Mierah >> tgk citer korea jambu ekk?? tak tahu plak Iejam... huhu sbb ada geng yg suka tgk citer korea nih... huhu~~~

c genk bah ne said...

feel juga iejam tgk crita korea kan hehehehe...

genk tgk crita apa pun sedih,,kena lagi bila kisahtu memberi pengajaran,,

dlm setiap crita mesti da watak yg kita tak suka kan,,bermakna lakonan mereka berjaya hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih