Wednesday, July 6, 2011

Facebook jadik medan perang???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Pepagi lagi tetiba dpt tau yg adek Iejam demam panas. Terus pegi tgk2 kan dia, ermm tak pegi skolah la dia hari ni... huhu... Nie Iejam bru jer belek2 Facebook (nama manja FB haha)... usha sana usha sini, lagi2 status luahan prasaan.



Terus jadi bahan entry untuk hari ni... bukan apa, Iejam tgk kalau luahan prasaan sedih ker kecewa ker purnama merindu ker boleh gak la Iejam maen skip2 kan jer... tp yg kurang baek ni... Post status marah2 kat org laen, tak puas hati sana tak puas hati ni... yg iejam peliknya kat fb laju jer jejari dia menaip status terus tanpa ragu2 menyorongkan tetikus lalu mengekelik butang share. Ermmm abeh satu dunia tau yg ko marah kat sekian2 alam...


Iejam bukannya nak masok campur, xde niat nak join pon tp cuma terpikir knapa mesti guna fb untuk ko marah dia, apa salahnya ko ckp jer depan2... bru stail, kalau nak tarik rambut pon tarik lah... hahaha lawak jah... jgn sampai cmtu... lg malu tau...


Comel plak tgk Harimau Siberia ni...


Logo fb yg cantik... hahaha....



Tak dela at least kalau berdepan, korg2 jah yg tau, nih kalau kat fb nih, kwn2, kaum kerabat di raja, nenek tok moyang cucu cicit semua tau... yg lg ganas kalau friend dia artis ermmm abeh semua artis tu tau korg gadoh... naseb tak friend dgn Dato Farid Ridzuan, kalau tak masok terus buletin utama... hahaha.... (jauhnya imaginasi aku)...


Hensem la abg nih.... nak no boleh?? hahahha....(byk duet tu...)



Aku bunuh kau aku bunuh kau !!!! (akibat terjumpa face to face..hahaha)



Alolo... itik ni pon bergaduh dlm fb gak ker...ish3...



Well, apa yg Iejam nak sampaikan.... tak payah la gadoh2 kat fb nih... tak dak guna pon... baek p jumpa terus, kalau nak bertumbuk, bertumbuk lah... ajak pakatan... yg pompuan, kalau nak lawan tarik tudung, tarik lah... tp sendiri mau pikiaq norhhh (kluaq loghat kedah)... fb nih bukan medan perang ok... used it wisely ok... hahaha.... Kongsi2kan pengalaman korg sal perang FB ni dgn Iejam ok... Iejam nak dgr jugak... huhu mana tau lg menarik... hahaha...


p/s: Pernah korg terpikir kalau FB tak dak, apa akan jadik dgn kehidupan korg???



- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -


10 comments:

Cik Baju Kurung said...

dah lama dah follow sini :)

keroro gouro said...

assalamualaikum...

sy rasa kalau xdak fb, hidup sy akan lebih bermakna....haha fb membuatkan kita terleka....tetttt pendapat peribadi...xdpt menahan godaan fb...:P

saiazuan said...

fb dah tak best.. huhu skrng dah beralih ke twitter..
pas ni ke google+ lak la..huhu

mark dan google
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/mark-zuckerberg-dan-google.html

Shuk_ArChie said...

Facebook Suck! hehe... Peace! (^_^)

Cik Baju Kurung said...

a'ah , kan ? macam takde tempat lain nak lepaskan kemarahan . lepaskan lah kat kucing ke , anjing ke . nie tak . fb jugak jadi mangsa .

Klik Aje ! said...

pastu ade aje yg jebon2 yg 'like' tnda mnyokong status tersebut...tah apa-apa tah

FasiHaH SupiaN said...

xpa...xdak fb..byk gi benda lain yg lebih berpekdah leyh dibuat.hehehe

Aziela said...

follow kembali. FB jadik medan perang...akak setuju

Cik Teddy said...

yup..tol3

iyan shazlind said...

fb jadik medan berjumpa kawan2 lama balik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih