Monday, July 25, 2011

Mario Maurer Gay??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Yeahhh... tetiba tajuk entry nak hot jer... hahaha well before nak bising bising nih, sapa ekk Mario Maurer nih..?? Buat sapa-sapa yang tak kenal si Mario Maurer ni, dia nih aktor Thailand... huhu tetiba jer ke Thailand kan... hahaha~~~



Mario Maurer nih anak kelahiran Bangkok, Thailand merupakan anak kacukan cina dan german... no wonder la comey kan.. darah kacukan beragama kristian... Jejaka yang dilahirkan pd 04 December 1988 ni memulakan kerjayanya sebagai model pada tahun 2006.... waaa sama umur dgn Iejam... huhu~~~



Ehh betul ker si aktor yang ensem nih gay?? hahaha xdelah... dia bukan gay pon... cuma menjadi kontroversi suatu masa dulu tika dia mula2 berlakon dalam citer The Love of Siam tahun 2007... Citer sal hubungan cinta sesama manusia... adalah scene ala2 kekonfiusan hubungan sampai ada adegan cium si Mario Maurer nih dgn aktor lelaki yang laen...huhu...


Sejak dari tu byk tawaran berlakon untuk dia dan ada jugak anugerah sepanjang penglibatan dia dalam bidang lakonan nie... jom usha2... huhu~~~


2007 - The Love of Siam sebagai Tong



2008 - Friendship sebagai Singha



2008 - 4 Romance sebagai Beaver



2008 - Saranair Siblor sebagai Ekap



2009 - Rahtree Reborn sebagai Rang



2009 - Rahtree Revenge sebagai Rang



2010 - Autumn Destiny sebagai Kim Min Ho



2010 - First Love (A Little Thing Called Love) sebagai Shone


Huhu... mesti korg pelik tetiba Iejam citer sal dia... huhu Iejam sebenarnya minat dgn lakonan dia... best sgt.. citer-citer yang dia blakon pon best sbb tu Iejam suka... gigih Iejam carik citer yang dia blakon... si Mario xpernah hampakan Iejam sbb lakonan dia mmg best dan beri kesan terhadap setiap filem yg dia berlakon... huhu~~~



Tak sabar tunggu filem terbaru dia tahun nih... huhuhu....Jom try la usha2 citer yang Mario Maurer nih berlakon... dan kongsikan bersama Iejam.. huhu apa pon jom komen kat bawah... huhu~~~


Sumber : Wikipedia

Gambar : Google


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

6 comments:

Shuk_ArChie said...

Ceh... muka... jambu batu betul... nak order "mask" mcm ni satu boleh? nak tempek kat muka.. huahahaha XD

Rohaizam Rosli said...

hahaha... ohh pakcik Shuk... aku bukan la penjual mask... kalau nak p try carik kat aloq staq tgk... hahaha....

sergeant keroro said...

haha, aku tak kenal pon XD

Rohaizam Rosli said...

haha.. dia mmg xfemes kat Malaysia nih... huhu~~~

c genk bah ne said...

hahaha...orgnya genk tak kenal,apa lagi crita lakonan dia hehehe...

Azie Abdan said...

k..nak myelit..:D
mario maurer ni kiut glerr la! agk feymes r kt sek ktorg *well,all girls school ktekn.. ktorg knal dy sbagai pshone <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih