Tuesday, July 5, 2011

Ikut Mood : Ok ker Tak??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Hari ini tetiba Iejam dapat mood nak buat entry... Ermm ok ker cmni?? Hahaha... Well entry kali pasal Ikut Mood. Ermm pasti semua org biasa kan dgn trend2 ikot mood nih... hahaha... Tetiba dpt ilham nak buat sal entry nih.. hahaha...

Cute plak tgk benda alah nie... Geramnya~~~



Ok, 1st Iejam nak tnya penah tak korg ikot mood korg dalam buat sebarang kerja?? huhu jgn risaw, Iejam sendiri pon penah gk maen ikot mood dalam buat sesuatu benda. Hahaha... Pertama-tamanya, Iejam ni sebagai student dan myk kali mengalami benda2 cmni terutamanya time study... hahah (teruknya pangai) Study ikot mood.. hahaha Yg ni Iejam leh ckp xbagos tau buat.. eeee ckp jer tp Iejam pon pnah buat tp xelok tau buat slalu... hampeh nanti.. bgos contoh benda nih.. haha... jgn buat !!!


Buat mereka yg bekerja, msti pnah gk ikot mood dalam buat kerja kan... hahah kdg2 malas nya la nak buat kerja... kena marah dgn bos.. bos kasik keja byk2... mintak cuti tak dpt...hahah but xbaek sbb kita kerja nak cari rezeki so kna la sebaek2 nya buat keja... hehe...


Erm blogging ikot mood, ermm rs2nya ok tak?? bergantung pd seseorg la cmne... kalau nak blog sentiasa org suka rsnya xleh la kan ikot mood, huhu... tp biasa lah kan kdg2 malas kdg2 xsempat, xsempat tu leh dimaafkan lg la... but msti ada yg ckp, ehh blog aku, aku punya pasal lah nak update ikot mood aku... huhu tp iejam tak galakkan la... sbb blog kita org laen baca... xkan kita syok2 sendiri plak kan...


Haa iejam tertanya2 la, ada tak yg makan ikot mood?? sbb iejam kalau bab makan ni mmg xikot mood, sbb iejam suka makan.. hahaha... tp rsnya mungkin ada yg makan pon ikot mood, rs nak mkn dia mkn, kalau tak, xmengunyah la mulut dia..huhu...

Comey comey comey !!!!



Ermm... mungkin kawan2 yg laen leh kongsi serba sikit sal bab2 ikot mood nih... bleh gk la iejam tau cmne situasi ikot mood kawan2 sekalian... sudi2 la kongsi dgn komen jer kat entry nih... Iejam sudi membaca ikot mood cara kawan2 sekalian... huhu Jom Jom !!!



4 comments:

CiK PurpLe PinkyPuff said...

bro..hahaha~~tenkiu komen!:) esok2 jgn lupa komen lg yea!! hahaha~~:)thanks!

Shuk_ArChie said...

Shuk mood makan all the time! huahahaha... mood blajar... Eerrr.... (=_=")

Mya Adiha said...

sy terjumpa org yg marah owm laen ikot mood .pangai mcm ...tuttttt .iskkk

Rohaizam Rosli said...

Shuk >>> huhu Shuk ni msti badan besar nih... hahahahaha~~~~

Mya Adiha >>> huhu teruk kan kalau cmtu... alamak kna larik dari org yg suka marah ikot mood...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih