Friday, July 29, 2011

Pemburu Kota

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Perghhh pepagi Jumaat yang indah nih... disinari matahari yang menerangi serta menyentuh kulit Iejam lalu memberikan bekalan vitamin D... hahaha merapu dah... bukan apa nih... menten tgh gilerrr drama korea... hahaha.... adoih kali nih apa plak dah la si Iejam ni kan... ish3 parah~~~



Bukannya apa kawan2 semua... nak citer sal drama korea yang baru selesai ditayangkan di Korea Selatan iaitu City Hunter... lead actor nya amatlah dikenali haaaa sapa lagik kalau bukan....


Lee Min Ho



Hahaha Lee Min Ho yang juga before nih memegang watak Gu Jun Pyo dalam Drama Korea yang femes, Boys Over Flowers... haaaaa so kali nih citernya laen skit lorrr xde la kumpulan2 femes hot lg ngetop lg... hahahaha.... Citer nih maseh jugak based on popular manga City Hunter... ermmm tu still sama la konsep dgn BOF yg juga adaptasi dari komik manga... ermmm...


Nak tau citer dia best ke tak kna usha sendiri la... kdg2 taste kita nih tak sama, mayb Iejam ckp best korg ckp sebaliknya... huhu tp apa yg boleh Iejam ckp adalah jom tgk !!! hahaha~~~











- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

6 comments:

Kasut& Karipap said...

cite ni best ke??? x penah baca komik city hunter :(

Acik said...

eh, camane letak gambar bergerak tu?
:)

umie mia said...

wah wah wah.. peminat cite korea ye.. ummie mia dulu pun minat sgt2..skang ni kekurangan masa nak ikuti perkembangan cite korea ^_^

Shuk_ArChie said...

Korean movie.... no komen... hehehe

Rohaizam Rosli said...

kasut >>> huhu... iejam bru abeh dwld jer bru nak tgk2...

acik >>> huhu iejam pon amek hasil ehsan google jer cuma search kat google tu gif punya format pictures....

umie mia >>> huhu... mmg sgt minat citer korea... hahahaha....

shuk >>> apa no komen ????

c genk bah ne said...

tak penah tgk crita ne..tp kalau cerita BOF,,genk tgk..siap ngan emosi lagi masa tgk hohohoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih