Tuesday, July 12, 2011

Photogenic Pets Contest

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...


Ni first time Iejam try masok contest... hahaha nak tau contest apa?? Photogenic Pets Contest anjuran Cik Yana Aqilah... sapa2 nak join jugak klik la LINK NI DGN COMEYNYA...



Korang bleh join gk contest nih, kalau ada gambar pets sendiri cm kucing ker, rabbit ker, ayam ker, monyet ker, kura2 ker... xpon pets jiran2... sentai jer amek gmbr pose comey2... huhu...


So now... Iejam nak share photo pets Iejam... namanya MoMo... kini sudah beranak pinak... huhuhu.... MoMo nih manja sgt... dan laen dgn kucing laen yg Iejam bela... MoMo nih dlu time dia nak beranak.. dia swoh kami2 teman dia... kalau tak dia xnak beranak... huhu pelik kan.. kalau kucing laen dah lama dah dia marah xnak org dtg dekat2 or sembunyik...


Inilah MoMo ~~


Dan Iejam Tag dua rakan Iejam yg ada kucing comey2 :

1. Shuk_Archie

2. Din Petrelli


So sapa2 nak join contest ni jgn lupa pegi blog Cik Yana Aqilah tau..... bleh baca apa yg korg patot buat untuk join contest nih... huhu... apa apa pon... nak tnya kawan2 semua... comey tak MoMo Iejam????


- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih