Sunday, July 10, 2011

Tenanglah Wahai Jiwa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Dalam keheningan petang ini, maka dgn penuh kerajinan dan kekuatan untuk menempuh cabaran, Iejam telah mencuci-cuci, sapu sampah, lap habuk serta buat kerja2 gubahan di blog Iejam...


Maka, inilah hasilnya... bagi yg pernah usha blog Iejam before this yang kaya dengan kaler COKLAT telah berubah menjadi BIRU... hahaha yg palih gigihnya hari ni Iejam pakai Adobe Photoshop untuk buat banner Iejam... hahaha... gigih syial ~~~


Well, selepas usaha, bakti titik peluh dicurahkan, maka Iejam nak berehat rehat bersantai melihat blog Iejam yg biru begitu amat menenangkan jiwa.... Biru, my feveret color... hahaha....Jom usha scenery kat bawah... amat menenangkan jiwa....







Kepada semua rakan2 blogger, ayuh usha scenery yg cantik, selamat menikmati petang yg indah, selamat berblogging ~~~


- CETUSAN MINDA PERKONGSIAN BERSAMA -

oleh : Iejam KedondongLikat

10 comments:

fiq. said...

hoho, aku pon suka usha figure2 yang tenang dan cun, selalu tukar bc desktop gambar pantai, gunung etc

Rohaizam Rosli said...

huhu kan3... suka sgt... kalau bleh usha matahari terbit n terbenam kat bukit2, laut ker mmg bahagia ~~~

Shuk_ArChie said...

Memang sejuk mata memandang.. Tapi gambaq kedua tu agak menakutkan~ mcm meteor nak jatuh.. tah la.. kuat sgt kot imagination~~~ huhu

NUR FARIZA UMAIRA said...

biru.. my feveret colour jugak..
tahniah.. saya suka header yg baru ni.. cantik..^^

tp saya x pandai nak guna adobe photoshop.. nnt boleh la buat tutorial entri..

Rohaizam Rosli said...

huhu thanxx sbb suka... huhu iejam pon suka gk bila iejam bleh buat header bru nih... mmg tak seberapa tp yg penting iejam suka.. huhu.... tahnxx yer...

The ModERnMoZaRT said...

subhanallah~

GaRy™ said...

aq suka gambar nombor 4 tuh... sweet giler tuh!!...huhu~.. nak pegi la.. XP

Niena Pengembara Ilahi said...

sy pn suka tgk gambar2 yg tenang, tmbah lgi gambar hijau.. aman je rasa :D

Rohaizam Rosli said...

gary >>> huhu best jugak lau bleh pegi...

niena>>> kan3... hijau mmg sejukkan mata... huhu~~~

Ms.Az said...

bagus2!!! tim pun ubah blog sndiri.. tp finally, kne gak suh org buat sbb tengok cm xbest je blog tim. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih